Oana, vedeta pe pagina de Facebook a lui Tudy. Vezi pozele postate

Ultima actualizare: 07-10-2012 00:00
Oana

Telenovela dintre Oana Zavoranu si Tudy continua. Recent au aparut zeci de poze cu Oana pe pagina de Facebook a tanarului Tudy.

Pepe: Oana nu m-a inselat numai cu Tudy. Urmeaza si alte mesaje

Oana catre Pepe: Te rog in genunchi, vino, sunt pierduta fara tine. VIDEO

Uite cum arata casa lui Pepe dupa plecarea Oanei. VIDEO

"Oana, cea mai frumoasa femeie din Romania". Asa se numeste albumul dedicat vedetei pe profilul sau de Facebook. Asta nu inseamna ca Tudy a usurat "munca" lui Pepe in apropiatul proces de divort.

Pozele postate nu au nimic de-a face cu scandalul de acum. O putem vedea doar pe Oana in diferite tinute. In plus, se pare ca aceste poze au fost adaugate, recent, de o femeie pe profilul lui Tudy.

Semne de intrebare ridica o anumita poza in care apare si mesajul "I love u Oana". Cum pozele au fost adaugate cu o zi in urma  ramane de vazut daca Tudy le va sterge sau nu. Deocamdata inca apar pe pagina sa.

 

 

Tanarul de 25 de ani a intrat in atentia presei dupa ce Oana a fost pozata in compania acestuia in miez de noapte chiar cu cateva zile inainte de a incepe scandalul.

"Riscati...asta inseamna sa fii tanar, asta inseamna sa fii roman si sa-ti doresti ca umilinta la care esti supus astazi, sa se termine! Sa crezi ca lumea se poate schimba si ca TU o poti schimba! Ei bine, se poate face asta.. nu va lasati influentati de nimeni in indeplinirea visului vostru...acest vis va putea sa se realizeze doar daca voi va investiti total si daca vi-l doriti cu adevarat", spune Tudy pe pagina sa de Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO