O creatoare olandeza a imaginat o colectie fluida, inspirata din viata subacvatica. Catwalk printre acvarii


Ultimul update: Vineri 07 Iulie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017 08:26
Categorie: Stiri Mondene

Fascinata de curgerea apei, o creatoare de moda din Olanda a pus in scena un spectacol inedit. A imaginat o colectie vestimentara cu forme fluide, aproape imateriale. Si a prezentat-o la Paris, pe muzica unei orcheste subacvatice.

Iris van Herpen a creat o atmosfera aproape "embrionara" la Cirque d'Hiver din Paris. Modelele au defilat printre acvarii imense, in care erau scufundati muzicieni care cantau la diferite instrumente. Membrii acestei orchestre speciale se ridicau la suprafata doar ca sa mai ia cate o gura de aer.

Creatoare de moda din Olanda impartaseste fascinatia pentru apa a acestui grup muzical, de asemenea olandez.

Iris van Harpen, creatoare de moda: "De multi ani, apa este o sursa de inspiratie pentru mine. Asa ca, pentru mine, este o minunata sarbatoare sa pot plonja si mai adanc in aceasta natura materiala. Daca privesti apa intr-un mod mai profund, ca acesti muzicieni, vei descoperi numeroase semnificatii noi. Este ceea ce am incercat si eu sa reprezint prin intermediul acestei colectii."

Designerul a prezentat 18... "rochii", sugerand valuri, unde, bule si reflexii. Una dintre acestea a fost creata dintr-un fel de dantela metalica, infatisand modele florale.

Iris van Harpen: "Daca te uiti la aceste rochii, aproape ca sunt imateriale. Am incercat sa cuprind aerul si lucirea apei intr-o singura rochie."

VIDEO PROTVPLUS.RO