Neversea a dat peste cap preturile la cazare, pe litoral: "Se inchiriaza si balcoanele". Cat costa camera si o noapte pe iaht

Ultima actualizare: 06-07-2017 07:10

Au ramas doar 4 zile pana la deschiderea celui mai mare festival de muzica de pe litoralul romanesc, Neversea. Iar cei peste 100 de artisti care si-au anuntat prezenta au dat peste cap preturile la cazare.

Daca aveti 800 de euro si nu suferiti de rau de mare, puteti locui timp de trei zile pe un iaht in Portul Tomis. Autoritatile le recomanda celor peste 150.000 de participanti sa nu foloseasca masinile personale, ci transportul in comun. Circulatia in centrul vechi al orasului va fi restrictionata incepand de marti.

Cea mai cautata zona de cazare a fost in partea veche a orasului, in blocurile si in hotelurile cu vedere la Plaja Modern. Aici, apartamentele s-au inchiriat si cu 200 de euro pentru o singura noapte. 

Nadia Mihalcea, agent imobiliar: "Ca o noutate, proprietarii si-au inchiriat inclusiv balcoanele blocurilor si terasele blocurilor. Distanta dintre statiunea Mamaia si locatia festivalului este destul de mare. Fiind vara si aglomeratie, oamenii doresc sa evite aglomeratia si traficul."

Daca nu aveti nimic sigur, dar doriti sa simtiti si briza,  atunci aveti ocazia sa traiti si o altel de experienta. Cu o conditie: sa platiti intre 800 si 1.500 de euro pe noapte.

Spatii de cazare gasiti chiar in Portul Tomis, la bordul ambarcatiunilor ancorate in aceasta zona. Vorbim despre iahturi mai mici sau mai mari, cu 2 sau 5 cabine. Pretul pentru o noapte de cazare ajunge chiar si pana la 1.500 de euro.

Dan Buha, proprietar iaht: "Aici avem un dormitor pentru 2 persoane, aici un frigider, un living, se poate servi masa, un grup sanitar, aragaz, chiuveta..."

Sute de jandarmi, politisti si medici vor fi non stop in zona plajei Modern. Autoritatile au luat masuri drastice de securitate, care includ si inchiderea totala a traficului in zona veche a orasului.

Accesul celor peste 150.000 de spectatori se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portul Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare a abonamentelor sau biletelor cu bratari speciale. Zona veche a orasului Constanta, de la Cazino pana in zona Casei Casatoriilor, va fi restrictionata. Turistii care vin cu masinile au doua zone speciale unde pot lasa autoturismele.

Decebal Fagadau, primarul municipiului Constanta: "Inca o data recomand sa nu utilizati autoturismul personal si nu in zona centrala, utilizati transportul in comun. Apelati la fortele de ordine pentru indrumare."

Bogdan Buta, manager Neversea: "Cel mai probabil, vom depasi estimarile initiale ca numar de participanti. Evenimentul ne asteptam sa fie un succes care sa rasune cel putin in toata Europa, daca nu si mai departe."

Vineri, in prima zi a festivalului, vor urca pe cele 6 scene amenajate TIESTO, Rita Ora, Ella Eyre, Lost Frequencies, dar si alti artisti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO