Nu le-a dat mustata, dar calaresc tauri. Copiii din SUA, pasionati de rodeo

Ultima actualizare: 02-11-2012 17:49

N-au terminat inca scoala, dar asta nu-i impiedica sa ia taurul de coarne... la propriu. Vorbim despre o multime de pusti din Statele Unite, care viseaza la o cariera in rodeo.

Incep sa se antreneze de la 9 sau 10 ani si, in timp ce alti copii se joaca cu masinutele, ei se lasa trantiti la pamant de tauri de cateva sute de kilograme.

Cocotati pe un taur de 450 de kg, niste baieti din Mississippi viseaza ca intr-o buna zi vor ridica tribunele in picioare. Deocamdata, incearca doar sa nu se lase trantiti la pamant de animalele furioase.

Jacob are 18 ani si a avut pana acum parte de sute de spectacole. Viseaza la asta din copilarie si niciunul dintre accidentele suferite n-a reusit sa-l tina departe de arena. Mama lui nici acum nu s-a obisnuit. Si pe buna dreptate.

Potrivit studiilor, probabilitatea ca un cowboy sa fie ranit este de 10 ori mai mare decat in cazul unui fotbalist si de 13 ori mai mare decat al unui jucator de hochei.

Luna trecuta, o tanara de 16 ani din Florida a fost aruncata la pamant si impunsa in timpul unui antrenament. N-a supravietuit. Exact acelasi lucru a patit in urma cu doi ani si un baiat de 12 ani. Exemplele nu-l sperie insa pe Lane, un pusti de numai 10 ani, hotarat sa ajunga cowboy celebru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO