"Românii au talent" - noul sezon începe pe 4 fabruarie. Schimbări importante în juriu

Ultima actualizare: 23-01-2022 12:09
romanii au talent
StirilePROTV

Noul sezon al emisiunii "Românii au talent", cel de-al 12-lea, va începe pe 4 februarie la PRO TV.

După o perioadă în care caravana "Românii au talent" a cutreierat țara, a venit momentul ca spectatorii să cunoască noi români talentați.

Cum arată noul juriu de la "Românii au talent"

Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant și Dragoș Bucur, bine cunoscutul actor și prezentator TV vor completa echipa juraților Românii au talent. Cei doi s-au alăturat Andrei și lui Andi Moisescu, în încercarea de a descoperi cel mai talentat român. Cei din urmă fac parte din juriul "Românii au talent" încă de la primul sezon. 

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a spus Dragoș Bucur.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat, la rândul său, Mihai Bobonete.

Ca de obicei, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș, vor face senzație în culisele show-ului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO