In Anul Bivolului, berbecii au sansa sa intre in politica, gemenii sa inceapa o afacere, iar leii sa se casatoreasca. Scorpionii se apuca de invatat, iar capricornii trec printr-o schimbare radicala. Asta am aflat de la Neti Sandu la videochat.


Berbec

Din punct de vedere al carierei, aveti parte de un castig. Se incheie un ciclu profesional si puteti avea noroc de o recunoastere. Trebuie sa intariti relatiile cu cei din jur. Este un an bun pentru a intra intr-un grup, intr-un club sau chiar intr-un partid politic.

Taur
Este un an incununat de succes. Primiti un bonus, o recunoastere a valorii: o insigna, o diploma pentru munca de ani de zile sau sunteti aplaudat la scena deschisa. Aveti de ales intre doua locuri de munca. Atentie, insa, s-ar putea sa fiti tinta unor atacuri.

Gemeni
Este un an foarte bun. Desi ati avut probleme legate de casa, ele se vor rezolva cu bine. Se deschide o perspectiva din punct de vedere spiritual. Exista posibilitate de a aprofunda niste studii, de a va bucura de un concediu care sa va priasca sau chiar sa incepeti o afacere.

Rac
Anul acesta, exista posibilitatea de a incheia o casatorie sau de a schimba serviciul. 2009 este o continuare a lui 2008. Casniciile in care au fost conflicte se vor linisti, iar in viata celor singuri apare cineva serios.

Leu
Un an bun din doua puncte de vedere: professional si sentimental. Daca pana acum nu va mai placea job-ul, acum il veti privi cu alti ochi, mai ales ca vor exista si niste bani in plus. Sunteti avantajat pe plan sentimental, asa ca e loc si pentru casatorie.

Fecioara
Este un an mai bun, cand, in sfarsit, dupa atata munca, veti primi recompense. Va fi bine si in sfera sentimentala. Daca pana acum vi s-a parut ca ati dus singura tot greul, acum este momentul prielnic pentru un parteneriat pentru a mai scapa din responsabilitati.

Balanta
Anul Bivolului este unul bun pentru casa si familie. Se rezolva o problema de sanatate ori a dumneavoastra, ori a vreunui apropiat. Este un an deosebit pe plan sentimental, veti fi vrajit de o persoana cum n-ati mai fost vreodata.

Scorpion
Aveti success in sfera studiilor. Poate incepeti o scoala sau cursuri de perfectionare sau chiar va apucati de predat. Sunt probleme legate de casa, aveti ceva de impartit cu rudele. Fiecare banut are anul acesta o valoare mai mare decat cea reala asa ca aveti grija sa nu va scape printre degete.

Sagetator
In general, sunteti o persoana cheltuitoare, asa ca anul acesta rebuie sa fiti chibzuiti cu banii; trebuie neaparat sa va create un fond de rezerva. De asemenea, este un an foarte bun pentru comunicare, care va va ajuta sa va rezolvati problemele cu apropiatii.

Capricorn
Un an bun din punct de vedere al identitatii. Pluton a intrat in peisaj, ceea ce inseamna o schimbare radicala in viata voastra. Incepe un alt ciclu. Trebuie sa renuntati la trecut si sa construiti un alt viitor. In sfera monetara, aveti grija la gestionarea banilor, sa nu faceti o eroare de plasament al investitiei.

Varsator
In Anul Bivolului, veti fi cei mai rasfatati. Va merge bine pe plan profesional, sentimental si financiar. Daca vreti sa va schimbati locul de munca, sa incepeti o facultate sau sa urmati un curs de perfectionare, acum este momentul. Si daca aveti planuri de casatorie acest an va avantajeaza in mod deosebit.

Pesti
Este un an in care va veti simti mai relaxati. Pe plan sentimental ati fost supusi la niste mici teste, care acum vor fi lasate in urma. Si cu sefii situatia a fost putin tensionata, dar din toamna puteti rasufla usurati si din acest punct de vedere.