Muzica de film, jazz si blues in Piata George Enescu din Bucuresti

Ultima actualizare: 24-06-2013 00:31
ArCuB Live Open Air-Jazz

Muzica de calitate si artisti cu nume sonore se reunesc in doua dintre cele mai mari evenimente organizate de ArCuB: Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More.

Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu. Special amenajat pentru intampinarea melomanilor si a iubitorilor de arta, intre 21 si 30 iunie, generosul spatiu din vecinatatea Ateneului Roman se transforma intr-o inedita „gradina muzicala“.

La cea de-a VIII-a editie a BMFF, ArCuB le propune tuturor participantilor zece zile de bucurie si relaxare printr-un maraton al muzicii clasice: creatiile marilor compozitori Dvořák, Ceaikovski, Rachmaninov, Mozart si, bineinteles, George Enescu - in interpretarea unor celebri artisti autohtoni si internationali (Tiberiu Soare, Alexander Balanescu, Marco di Sapia, Judith Halasz, Benoit Fromanger, Jin Wang, Matthew Polenzani, Wendy Bryn Harmer, Kate Lindsey etc.)

Nu lipsesc nici recitalurile lirice, proiectiile cinematografice (documentare, spectacole de opera si coregrafie). Pastrand frumoasa traditie a festivalului, publicul este invitat in fiecare seara la Ora de dans, pe ritmuri de vals, polka sau menuet. in ultima seara, cei prezenti vor beneficia de doua mari surprize: concertul sustinut de membrii Orchestrei Spirit of Viena, invitati speciali ai festivalului, precum si extragerea premiilor pregatite publicului meloman.

Intre 3 si 7 iulie, iubitorii de jazz, si nu numai, sunt invitati la concertele unor trupe de marca din Romania, Germania, Marea Britanie, Olanda si Statele Unite ale Americii. Dupa succesul inregistrat anul trecut, la prima editie, ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More, aduce anul acesta in fata spectatorilor artisti de talie mondiala, precum James Carter sau Tomasz Stańko, care vor sustine recitaluri live in premiera la Bucuresti.

Va asteapta o vara fierbinte, in care va veti delecta cu acordurile mereu cuceritoare ale Valurilor Dunarii, dar si cu ritmuri de jazz incantatoare!

Accesul este gratuit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!