Moștenitorului imperiului Playboy s-a căsătorit cu o vedetă din seria Harry Potter

Dată publicare: 05-11-2019 19:35
Dată actualizare: 05-11-2019 19:38


scarlett and cooper

Cooper Hefner, moștenitorul imperiului Playboy, s-a căsătorit cu Scarlett Byrne, cunoscută pentru rolul său din seria îndrăgită de milioane de copii, Harry Potter.

 

Scarlett, care a interpretat-o pe Pansy Parkinson în seria Harry Potter, a purtat o rochie de mireasă din dantelă, în timp ce soțul său miliardar a optat pentru un costum simplu, albastru.

Actrița a fost și cea care a făcut marele anunț, postând pe contul de Instagram o fotografie alături de soț, scrie The Sun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm very proud to be a part of the March/April issue of Playboy. I penned a short essay along with my pictorial titled, "The Feminist Mystique". A big thank you to @Playboy, the creative team, and @cooperbhefner for such a unique opportunity. #NakedIsNormal Photographed by the lovely @alimitton

A post shared by Scarlett Hefner (@scarletthefner) on

"Te iubesc, Cooper. Sunt mândră să-ți fiu alături, ca partener, ca prietenă și ca soție. Abia aștept să construim un viitor împreună. Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea dintre noi", a transmis tânăra care, de altfel, a și pozat goală în revista Playboy.

Perechea s-a logodit în 2015, dată la care actrița britanică declara că "este norocoasă să se îndrăgostească de cel mai bun prieten".

 

Sursa: thesun.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO