Trupa românească Breathelast a lansat un nou single și videoclip: ”Fuga”


Ultimul update: Luni 04 Noiembrie 2019 12:30
Data publicarii: Luni 04 Noiembrie 2019 12:10
Categorie: Stiri Mondene
Breathelast, fuga

Trupa românească de alternativ metal Breathelast a lansat un nou single și videoclip: ”Fuga”.

Fuga” este primul release din prima ”triadă” de piese înregistrate de catre Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua sa lucreze în continuare pentru definitivarea unui nou album, care va fi în limba română.

„Fuga”, „Furtuna” si „Revolta” sunt primele titluri de pe viitorul album al trupei, intitulat „Marea Ascunsă”, care vor fi lansate.

Piesa ”Fuga” poate fi ascultată sau descărcată aici.

Ce spune trupa Breathelast despre ”Fuga”

 

Fuga” este efortul continuu de a găsi o menire în goana care ne caracterizează viețile. Trezirea din ciclul repetitiv al acesui proces de rătăcire voită aduce frică și destabilizarea de la normele impuse și așteptările sociale, determinând un drum solitar și plin de imaginea adevărată a lumii în care trăim.

Fuga este salvatorul nostru aparent, grabă cu care mestecam viață și semenii din jur, fără să mai simțim gust, doar foame continuă. Ciclul este îndatorat psihicului să îl țină viu prin iluzia deșartă a speranței si posibilitatea de a lua-o mereu de la capăt, doar că să ajungi inevitabil la deznădejde.

Fuga ne omoară.” - Breathelast.

”Fuga” s-a lansat doar online, însă urmatorul release, „Furtuna”, va avea parte de concerte la care va fi invitată trupa Unflicted:

• 28.11.19, club Rockstadt Brasov
• 04.12.19, club Control

Videoclipul pentru „Fuga” a fost realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette). Mastering-ul a fost asigurat de catre Rogue Planet Mastering.

Link-uri oficiale Breathelast:

- Facebook
- Youtube
- Spotify
- Instagram 

U Rock / Universal Music Romania

 

FULLSCREEN
Trupa românească Breathelast a lansat un nou single și videoclip: ”Fuga”
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO