Cât au costat verighetele de cununie ale lui Nicki Minaj cu Kenneth Petty

04-11-2019 21:56


verighete nicki minaj

Soţul cântăreţei Nicki Minaj, producătorul muzical Kenneth Petty, a plătit 1,1 milioane de dolari pentru verighetele cu care cei doi s-au cununat la sfârşitul lunii octombrie, în cadrul unei ceremonii secrete.

Rafaello and Co, casa de bijuterii de unde au fost comandate verighetele, a dezvăluit această informaţie portalului de specialitate E! News, precizând că Petty a plătit şi a controlat personal preţioasele inele, relatează Agerpres.

Casa de bijuterii i-a felicitat pe cei doi miri Petty şi Minaj postând o înregistrare video cu cele două verighete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to the King and Queen, We wish you both lots of love and happiness together. Thank you for trusting us with designing and making these very special pieces for you both. @nickiminaj

A post shared by Rafaello And Co #riperic (@rafaelloandco) on

În imagini poate fi văzut inelul rapperiţei cu un diamant mare, de 17 carate, însoţit de alte două briliante cu transparenţa VVS2, de calitate superioară.

Verigheta lui Kenneth Petty, care a fost închis din 1995 timp de patru ani pentru tentativă eşuată de viol asupra unei tinere, are diamante mai mici şi o inscripţie pe care scrie 'Barbie & Ken'.

Potrivit bijutierilor, Kenneth a dorit o verighetă pe măsura "personalităţii" lui Nicki Minaj, astfel încât a fost nevoie de mai multe luni de creaţie.

Interpreta unor hituri ca 'Anaconda' sau 'Superbass' şi-a surprins fanii la 21 octombrie cu anunţul căsătoriei sale secrete.

Cei doi soţi au profitat săptămâna trecută de sărbătoarea Halloween pentru a se costuma în Joker, respectiv Harley Quinn, şi au afişat mândri verighetele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behind the scenes w/The JOKER...coming soon ???????????? - Happy HalloQueen ????

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nicki Minaj a stârnit stupoare în septembrie când a anunţat că se retrage din activitatea muzicală pentru a se dedica familiei. Ulterior, ea a lansat un nou cântec alături de Normandie şi Ariana Grande pentru coloana sonoră a noului film din franciza 'Charlie's Angels', care va fi lansat pe ecrane la 15 noiembrie.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO