Misty Upham, gasita moarta intr-o suburbie din Seattle. Actrita din "Django Unchained" era data disparuta de doua saptamani

17-10-2014 10:58


Misty Upham

Misty Upham, in varsta de 32 de ani, a fost gasita moarta joi, intr-o suburbie a orasului Seattle. Actrita din "Django Unchained" a fost data disparuta in data de 6 octombrie. Decesul a fost confirmat de Tracy Rector, un apropiat de-al familiei.

Trupul neinsufletit al lui Misty Upham a fost gasit in suburbia Auburn din Seattle, intr-o zona impadurita. Politistii nu au putut sa confirme pe loc ca trupul apartine actritei date disparute la inceputul lunii octombrie. Cu toate acestea, langa cadavru a fost gasita o geanta in care se aflau documentele starului.

Tracy Rector a criticat in publicatia Variety lipsa de implicare a politiei, care, potrivit acestuia, ar fi putut face mult mai multe pentru a o gasi pe tanara actrita.

Rector a mai spus ca prietenii si familia i-au identificat trupul joi, in jurul orei 18. Cu toate acestea, pana in acest moment nu exista o cauza oficiala a decesului.

Intr-un comunicat de presa eliberat de politia din Auburn se arata ca a fost nevoie de o echipa de 10 persoane pentru a recupera trupul neinsufletit al lui Misty. Operatiunea a durat nu mai putin de cinci ore.

Actrita, cunoscuta pentru rolurile din "Frozen River" sau "Django Unchained", a fost data disparuta in data de 6 octombrie. Familia a spus politiei ca Misty avea ganduri de sinucidere, dupa ce a incetat sa isi mai ia tratamentul pentru anxietate si sindrom bipolar.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO