Eurovision 2018. Trupa The Humans nu s-a calificat. LISTA finaliștilor. VIDEO

The Humans

Eurovision 2018. România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018, în urma Semifinalei 2, ce a avut loc joi noaptea.

Puteți urmări mai jos înregistrarea celei de-a doua semifinale

LIVE TEXT, desfășurarea celei de-a doua semifinale:

UPDATE 00:15 Cele 10 țări calificate în finală, după a doua semifinală, sunt:

Citește și
The Humans
Eurovision 2018. The Humans vor celebra Centenarul Marii Uniri pe scenă
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

1. Serbia
2. Moldova
3. Ungaria
4. Ucraina
5. Suedia
6. Australia
7. Norvegia
8. Danemarca
9. Slovenia
10. Olanda

După prima semifinală s-au calificat:

1. Austria
2. Estonia
3. Cipru
4. Lituania
5. Israel
6. Cehia
7. Bulgaria
8. Albania
9. Finlanda
10. Irlanda

UPDATE 00:10 Liniile de vot s-au închis 

UPDATE 23:27 S-au deschis liniile de vot!

UPDATE 23:24 MELOVIN a venit din Ucraina și a încântat publicul cu piesa ”Under The Ladder”.

UPDATE 23:21 Slovenia a venit la Lisabona cu Lea Sirk, care a cântat ”Hvala, ne!”

UPDATE 23:18 Vanja Radovanović a venit din Muntenegru. A interpretat piesa ”Inje”, apreciată de publicul de la Lisabona. 

UPDATE  23:15 Suedezul Benjamin Ingrosso a dansat pe scena de la Lisabona. A dansat și publicul pe piesa ”Dance You Off”. 

UPDATE 23:08 Din Letonia a venit Laura Rizzotto, cu o piesă cu un sound melancolic, în ciuda titlului - ”Funny Girl”.

UPDATE 23:03 Anul acesta, Ungaria a venit la Eurovision cu rockeri. Trupa AWS a electrizat publicul cu ”Viszlát Nyár”. 

UPDATE 22:58 Pe scenă a urcat Christaelle, cu piesa ”Taboo”. Artista vine din Malta.

UPDATE 22:53 Piesa plină de energie - ”Light Me Up” - a artiștilor din Polonia, Gromee feat. Lukas Meijer, a încălzit publicul. 

UPDATE 22:49 Ethno-Jazz Band Iriao reprezintă Georgia la Eurovision 2018. Artiștii au cântat ”For You”, o piesă sensibilă.

UPDATE 22:45 Jessica Mauboy a venit tocmai din Australia la Lisabona. Piesa ei, ”We Got Love”, pare a fi una din preferatele publicului, judecând după valul de aplauze de la final.

UPDATE 22:40 Waylon a venit din Olanda și a cântat pentru publicul de la a doua semifinală Eurovision piesa ”Outlaw In ’Em”.

UPDATE 22:35 Pentru Republica Moldova a urcat pe scenă DoReDoS, cu piesa ”My Lucky Day”.

UPDATE 22:26 Moment emoționant al concurentei din Rusia, Julia Samoylova. Artista a cântat în scaun cu rotile.

UPDATE 22:22 La ediția din acest an a Eurovision, Danemarca a fost reprezentată de Rasmussen, formație rock. A cântat piesa ”Higher Ground”.

UPDATE 22:18 San Marino, reprezentat de Jessika featuring Jenifer Brening. Cele două artiste au cucerit publicul cu piesa ”Who We Are”. 

UPDATE 22:15 Sanja Ilić & Balkanika din Serbia au cântat ”Nova Deca”.

UPDATE 22:10 România a fost reprezentată de trupa The Humans, cu piesa Goodbye. Artiștii noștri au fost răsplătiți cu aplauze.

UPDATE 22:06 Reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, primul concurent al serii. A interpretat ”That's How You Write A Song”.

UPDATE 22:00 Show-ul a început. 

UPDATE 21:00 Fanii, cu excepţia celor care locuiesc în România, vor putea vota piesa "Goodbye" a trupei The Humans, de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului.


Eurovision 2018, The Humans. În cea de-a doua semifinală, Rusia va reveni în competiţie, după ce reprezentantei acestei ţări i-a fost interzisă prezenţa la Eurovision 2017, ce a avut loc la Kiev, în contextul conflictului Rusia-Ucraina.

Artiştii români cântă piesa "Goodbye", pe scena Eurovision 2018, înconjuraţi de manechine cu feţele acoperite de măşti albe. Regizorul acestui spectacol, Petre Năstase, a vorbit despre conceptul ce va fi prezentat pe scena de la Lisabona.

El a subliniat că show-ul României îşi propune să transmită "emoţie în fiecare clipă".

"Să devenim oameni, să ne uităm în jurul nostru (...) lumea stă cu nasul în telefon, pe reţelele de socializare, am ajuns să vorbim prin mesaje stând unii lângă alţii. Am încercat să transmitem acest mesaj, că trebuie să ne oprim şi să ne uităm în jurul nostru, pentru că se întâmplă foarte multe lucruri frumoase, simple şi adevărate pe care trebuie să le simţim", a declarat pentru Agerpres Petre Năstase. 

Solista The Humans a vorbit şi despre show-ul trupei din urmă cu o zi, când juriile de specialitate au acordat punctaje concurenţilor din cea de-a doua semifinală.

"A fost foarte bine, a fost foarte bine de fiecare dată când am urcat pe scenă, pentru că totul e perfect, scena arată super, este fix aşa cum am cerut, deci a fost perfect", a spus Cristina Caramarcu. Ea a descris emoţiile dinaintea intrării în scenă.

"Te gândeşti la tot, dar nu te gândeşti la nimic. Te gândeşti că trebuie să dai tot ce e mai bun pe scenă în momentul în care începe piesa, cred că ăsta e singurul gând", a declarat cântăreaţa pentru Agerpres. Solista The Humans a făcut referire şi la aspiraţia trupei de a aduce trofeul Eurovision 2018 în România, vorbind despre atmosfera din Lisabona.

"E plin de oameni frumoşi, e plin de oameni care ne încurajează şi care sunt super entuziasmaţi de faptul că au acest festival la ei acasă şi asta ne dorim şi noi, să îl ducem acasă şi să îi facem şi pe români fericiţi", a punctat aceasta.

Caramarcu i-a îndemnat pe fanii Eurovision din străinătate să voteze trupa care reprezintă România, joi noaptea. "Să ne voteze şi să încerce să îi convingă şi pe ceilalţi care sunt cu ei în ţările de unde votează să ne voteze, să contribuie cumva la visul ăsta al nostru de a merge în finală şi, de ce nu, de a câştiga", a spus ea.

"Am primit reacţii extraordinare după repetiţii şi numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor şi ale celorlalţi fani Eurovision, emoţiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă şi optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiţi 110% şi vom da totul pentru România pe scenă", au declarat membrii The Humans.

În urma concursului de joi, vor fi alese 10 finaliste care se vor alătura în finala de sâmbătă primelor 10 alese marţi noaptea, de către juriul de specialitate şi public.

Țările calificate din start, așa numitele ‘Big 5’, sunt cele fondatoare: Germania, Italia, Marea Britanie, Franţa şi Spania. Şi desigur, Portugalia, fiind vorba de ţara câştigătoare de anul trecut şi care găzduieşte concursul de muzică, potrivit Agerpres.

Franţa este reprezentată de Madame Monsieur, cu "Mercy", Germania, de Michael Schulte, cu "You Let Me Walk Alone", Italia, de Ermal Meta şi Fabrizio Moro, cu "Non Mi Avete Fatto Niente", Spania - Amaia y Alfred, cu "Tu Canción", Marea Britanie - SuRie, cu "Storm" şi Portugalia- Cláudia Pascoal, cu "O Jardim".

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Răsturnare de situație la Eurovision. Reprezentanta Israelului nu mai este favorită. Cine i-a luat locul
Răsturnare de situație la Eurovision. Reprezentanta Israelului nu mai este favorită. Cine i-a luat locul

Casele de pariuri care urmăresc concursul de muzică Eurovision 2018 au fost bulversate de prima semifinală de marţi seară.

Eurovision 2018. The Humans vor celebra Centenarul Marii Uniri pe scenă
Eurovision 2018. The Humans vor celebra Centenarul Marii Uniri pe scenă

Eurovision 2018. Reprezentanţii României la Eurovision, membrii trupei The Humans, vor celebra 100 de ani de la Marea Unire pe scena concursului, într-un mod "cu totul special", a anunţat solista formaţiei, Cristina Caramarcu.

Eurovision 2018, prima semifinală. Lista celor 10 țări calificate în marea finală. VIDEO
Eurovision 2018, prima semifinală. Lista celor 10 țări calificate în marea finală. VIDEO

EUROVISION 2018. În prima semifinală, care a avut loc marți seară, au fost anunțate primele 10 țări care se vor bate pentru marele premiu în finala de pe 12 mai. 

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.