Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului ei. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare: 31-01-2021 17:08
Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului ei. Ce s-a întâmplat
Getty

Fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry nu mai are numele mamei sale pe certificatul de naștere. Schimbarea s-a produs la o lună după ce s-a născut Archie, dar s-a aflat abia acum.

 

Meghan Markle și-a șters numele de pe certificatul de naștere al lui Archie, iar acest gest este fără precedent la casa regală britanică.

Micul Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost înregistrată 11 zile mai târziu Modificarea certificatului de naștere a avut loc pe 5 iunie, relatează cotidianul „The Mirror”.

În locul prenumelui Meghan, la rubrica „Mamă” este trecut : „Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex”. Schimbarea a fost făcută chiar atunci când au apărut primele informații despre ruptura dintre Harry și William, fratele său, dar și restul casei regale britanice. Cumnata lui Megan Markle, Kate, apare însă cu numele mic pe certificatele de naștere ale celor trei copii, astfel că gestul lui Meghan este cel puțin neobișnuit, comentează jurnaliștii britanici.

Acesta a fost însă perceput însă și ca un omagiu adus prințesei Diana, fosta soție a prințului Charles, și mama prinților Harry și William, care a folosit mereu titulatura de „Alteța Sa Regală, Prințesa de Țara Galilor”.

La câteva luni de la schimbarea din acte, Meghan și Harry s-au îndepărtat de familia britanică și s-au mutat în America de Nord.

Harry, în vârstă de 36 de ani, s-ar putea întoarce în Marea Britanie pentru a-și vedea rudele în perioada iunie-iulie 2021 când bunicul său, prințul Philip, împlinește 100 de ani, și va fi descoperită o statuie realizată în onoarea regretatei sale mame, Diana. Este foarte posibil ca Meghan să nu0l însoțească, spun persoane apropiate de cuplul princiar, arată sursa citată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO