Staff-ul cântăreței Rita Ora a dat 5.000 de lire șpagă pentru petrecerea din pandemie. Managerul restaurantului a recunoscut

28-01-2021 20:30


Staff-ul cântăreței Rita Ora a dat 5.000 de lire șpagă pentru petrecerea din pandemie. Managerul restaurantului a recunoscut

Staff-ul cântăreței Rita Ora a dat șpagă 5.000 de lire la un restaurant din Notting Hill, Marea Britanie, pentru o petrecere aniversară a vedetei în pline restricții împotriva coronavirusului.

 

Fapta a ieșit la iveală, managerul restaurantului a recunoscut și a fost concediat.

Mita de 5.000 de lire oferită reprezentanților restaurantului Casa Cruz a fost confirmată de reprezentanții poliției, care au oferit și detalii, transmite BBC, potrivit news.ro.


La aniversarea cântăreței Rita Ora, care împlinea 30 de ani, echipa de securitate a starului pop a cerut ca dispozitivele de supraveghere să fie oprite în timpul petrecerii de la Casa Cruz, de pe 28 noiembrie, în ciuda celui de-al doilea lockdown din cauza pandemiei de coronavirus.

Înregistrările au fost şterse două zile mai târziu.

Cântăreaţa a zburat în Egipt pentru un recital privat pe 21 noiembrie. La întoarcerea ei, a doua zi, trebuia să rămână în izolare pentru două săptămâni. În schimb, ea a organizat o petrecere la Londra, care a încălcat regulile lockdown-ului.
Rita Ora nu a comentat incidentul. Ea şi-a cerut scuze pentru petrecere.

Ora a declarat că "merită criticile" pentru acţiunile ei şi va dona veniturile în urma concertului în scopuri caritabile.

Managerul general de la Casa Cruz, Scottie Bhattarai, a declarat poliţiei că a fost contactat de un reprezentant al Ritei Ora în ziua petrecerii.

Bhattarai a declarat că a acceptat oferta "pentru că a fost lacom". Managerul restaurantului a fost "conştient că evenimentul încalcă regulile impuse din cauza coronavirusului", a spus reprezentantul Poliţiei.

20 de persoane au fost prezente la petrecere. Restaurantul Casa Cruz a transmis că l-a concediat pe Bharratai ca urmare a dezvăluirilor.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO