Pro TV si www.stirileprotv.ro, lideri de audienta de 1 Decembrie. Cati oameni au urmarit filmul Avatar

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Pro TV a sarbatorit implinirea a 19 ani alaturi de milioane de romani si va multumim pentru asta!

Prin intermediul programelor noastre, dumneavoastra ati aflat in timp real ce evenimente au marcat ziua nationala. Intr-o editie speciala, telespectatorii au fost in mijlocul paradei din Piata Constitutiei, iar in cadrul Stirilor au aflat povestile unor tineri care fac onoare Romaniei.

Telespectatorii si-au inceput ziua cu Alexandra Stoian si Mihai Dedu, care au prezentat materiale speciale despre tineri de succes mandri ca s-au nascut in Romania si care, prin munca lor, ne fac cinste. Stirile diminetii au adus 4,2 puncte de rating si o cota de piata de 25.6 la suta.

Invitatii lui Catalin Maruta au spus si ei "La multi ani, Romania'', iar momentele in care au fost prezenti pe micul ecran le-au adus suprematia, devansind posturile concurente. Audienta inregistrata a fost de 6,8 puncte de rating si 19,2 % share.

Parada de 1 decembrie, din fata Palatului Parlamentului, a intrat in casele romanilor printr-o editie speciala a Stirilor Pro TV. Pro TV a inregistrat o audienta de 6,5 puncte de rating.

Si cei mai tineri dintre telespecatori au preferat Pro TV. Filmul artistic ''Strumfii'' a adus 7,6 puncte de rating si o cota de piata de 24,3 %. Mai mult decat dublu prin comparatie cu al doilea post clasat.

Milioane de romani au urmarit stirile Pro TV de la ora 19. Stau dovada cele 13 puncte de rating.

Filmul artistic ''Avatar'' a fost lider absolut cu 19,3 puncte de rating si o cota de piata de 40,4 la suta.

La nivelul intregii zile, Pro TV a fost preferat de publicul comercial. Iar in prime time, de la ora 19 la 23, postul nostru a obtinut 17,0 puncte de rating si 34,4 % share, aproape de 4 ori mai mult decat postul urmator.

Pro TV a fost lider de audienta si in mediul online. 678.000 de utilizatori unici au accesat pe 1 decembrie www.stirileprotv.ro, acesta plasandu-se pe primul loc in clasamentul site-urilor din Romania, cu peste 250.000 de vizitatori unici in plus fata de concurenta.

Pentru fidelitatea dumneavoastra, va multumim!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO