MASTERCHEF, SEZONUL 5. Concurentul care l-a impresionat pe chef Hadean: "Este cea mai buna imbucatura din acest sezon"

25-11-2014 09:00


11 aspiranti la titlul de Masterchef si la premiul de 50 de mii de euro au intrat, luni seara, in competitia culinara insa, la final, numarul lor s-a redus la 10.

Petrica a pierdut la a doua proba unde chiar concurentii au fost, pentru cateva momente, jurati si, fara sa stie cine a gatit, au acordat calificative.

Militaria s-a dat insa jos din pod la ultima proba in care cei ramasi in competitie au gatit la Baza Kogalniceanu, pentru armata romana si cea a Statelor Unite.

Prima proba a fost cat se poate de neobisnuita. Sefii le-au testat concurentilor capacitatea de a fura, iar cine a tinut la principii a avut de pierdut.

Fiecare concurent a avut voie sa ia un ingredient de la adversari, astfel incat sa se puna unul pe altul in dificultate.

Daca majoritatea au gatit mamaliga, Tudor s-a remarcat cu o salata de peste cu legume si sos de piersica - apreciata de toti chefii!

"Imbucatura pe care am luat-o din farfuria ta e cea mai buna pe care am pus-o in gura de cand a inceput acest sezon Masterchef", a fost de parere chef Adrian Hadean.

Tudor a fost desemnat cel mai bun concurent si a castigat imunitate.Tot el a ales si urmatoarea provocare a serii: supa crema de pere. A fost insa prima proba la care concurentii au participat la propria jurizare, adica au gustat toate supele fara sa stie care a cui este.

Farfuria cu numarul 9 a fost cea mai slaba dintre toate, iar Petrica a parasit competitia.

La cea de-a treia proba, echipele formate au intrat la o adevarata instructie culinara, alaturi de militari din armata romana si cea a Statelor Unite, in baza de la Mihail Kogalniceanu.

Cand au vazut ca intarzie cu mancarea, chef Foa si chef Adrian si-au pus sorturile si s-au apucat de gatit alaturi de concurenti.

Marti seara, de la 20.30, la MasterChef vom vedea cat de incantati au fost militarii de mancare si de felul in care au fost seriviti. Totodata, vom afla care este echipa castigatoare si cine intra la testul sub presiune.

VIDEO PROTVPLUS.RO