MasterChef, cel mai spectaculos show culinar al momentului. Vezi spectacolul primei editii pe Voyo


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 19:22
Data publicarii: Luni 19 Martie 2012 12:06
Categorie: Stiri Mondene

Urmareste cele mai spectaculoase momente din prima editie a MasterChef pe Voyo.ro.

Din cei aproape 2000 de concurenti care s-au prezentat la preselectiile organizate in Bucuresti, numai 150 au trecut in etapa urmatoare a show-ului: intalnirea cu juriul in platoul “MasterChef”. 

In prima editie a show-ului cei trei jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, s-au intalnit cu o parte dintre cei 150 de pretendenti la titlul de “MasterChef”. Acestia au avut la dispozitie toate conditiile pentru a gati un preparat pe care ei mizeaza in competitie si cinci minute pentru a-l aranja in farfurie, pentru a-l finaliza in fata juriului.

Miza este mare, sortul MasterChef si intrarea in urmatoarea faza a competitiei, iar selectia una foarte dura.

Dupa ce juratii au degustat din preparatul prezentat de fiecare pretendent, a urmat verdictul, completat de comentarii.

De la studenti la angajati in domeniul vanzarilor sau publicitate, la casnice, profesori, farmacisti sau artisti, cei care au ajuns la intalnirea cu juriul au dat tot ce au avut mai bun pentru a le arata ca merita sa intre in acest concurs, care aduce castigatorului premiul cel mare de nu mai putin de 50.000 de euro.

Concurentii au dat peste un juriu foarte pretentios si dur, dupa cum a marturisit chiar unul dintre participanti: “E un sentiment ciudat, am incercat sa le citesc pe fata reactiile si nu am reusit sa fac asta”. Printre preparatele pe care acestia au mizat se numara paella cu fructe de mare, iepure cu mustar, piersici din coca sau supa crema de cartofi, muschi de vita si deserturi spectaculoase.

Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu nu i-au scutit pe concurenti de verdicte si comentarii usturatoare. “Orezul e mai rau ca un orez de spital” sau “Ai nevoie de un cutit ca al lui Arnold ca sa tai mancarea asta” sunt cateva dintre replicile acide facute de jurati. La polul opus insa, emotiile au trecut de la agonie la extraz pentru unii concurenti care au auzit si cuvinte de lauda din partea celor trei chefi de top: “Ati reusit de minune, meritati sortul pe deplin”, a spus Sorin despre un concurent.

Unele preparate au fost surprinzator de bune, altele o dezamagire totala”, marturiseste Florin Dumitrescu despre etapa selectiilor. “M-am bucurat, insa, sa vad destul de multi oameni care gatesc foarte bine. Nu m-am asteptat sa vad atatea persoane care gatesc mai bine decat o fac unii bucatari profesionisti”.

La randul lui, Catalin Scarlatescu e de parere ca “unii concurenti au luat concursul un pic in gluma si pentru ca au vrut sa impresioneze au venit cu preparate pe care le-au gatit in premiera la preselectie. Cei care au inteles ca un concurs se castiga la final mai sunt si acum in concurs.”

Iar Sorin Bontea recunoaste ca, in ciuda faptului ca este pretentios, “participantii m-au surprins placut, mai ales pentru curajul si increderea de care au dat dovada.”

VIDEO PROTVPLUS.RO