Marea finala a show-ului "Ferma vedetelor" are loc diseara, la Pro TV. Care sunt cei trei concurenti ramasi in competitie

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58

Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei trei finalisti ai acestui sezon "Ferma vedetelor". Au trecut cu bine de toate provocarile la care au fost supusi in cele trei luni si jumatate petrecute intr-o ferma parasita din Cipru.

Sambata seara, de la ora 20.30, la PRO TV, vor da testul final. Cine va demonstra ca merita titlul de Fermierul anului va pleca acasa si cu marele premiu, de 50.000 de euro.

Mult a fost, putin a ramas. Dupa ce timp de trei luni si jumatate au muncit pe branci, n-au avut parte de confort, au rezistat fara telefoane, internet si fara contact cu familia ori prietenii, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt acum la un pas de marele premiu.

Iulia Vantur: "Concurentii au trecut prin tot felul de aventuri, de situatii placute, neplacute, au trecut peste toate si a venit acel moment pe care-l asteptam de luni de zile, adica marea finala."

Cei trei finalisti par hotarati sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine mult ravnitul titlul de Fermierul anului.

Vasile Calofir: "Nu ma voi retrage ca pana acum si o sa incerc sa raman foarte concentrat pe promisiunea mea."

Maria Constantin: "In continuare sunt mandra de mine ca am ajuns pana aici si voi lupta sa fiu acolo sus."

Paul Ipate: "Sunt extrem de motivat sa merg pana la capat, capat nu inseamna premiu, lupta mea cu oricare dintre ei va fi una cinstita si corecta."

Iulia Vantur: "Concurentii e clar ca au emotii, au luptat pana acum si isi doresc sa ajunga la premiul cel mare de 50.000 de euro. Asa ca uitati-va in seara aceasta (n. r. – sambata seara) pentru ca marea finala va fi cu siguranta spectaculoasa."


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO