Lungmetrajul care va deschide Dracula Film Festival de la Brașov


Ultimul update: Sambata 12 Octombrie 2019 10:49
Data publicarii: Sambata 12 Octombrie 2019 09:04
Categorie: Stiri Mondene

Este sezonul premierelor cinematografice. După ce săptămâna aceasta Angelina Jolie şi-a lansat noul film, vineri, le-a venit rândul actorilor din "Zombieland", unde Woody Harrelson şi Emma Stone joacă rolurile principale.

 

Lungmetrajul va deschide miercuri cea de-a şaptea ediţie a Dracula Film Festival, de la Braşov, dedicat producţiilor horror şi fantasy.

După ce s-au salutat şi au pozat în faţa fotoreporterilor, actorii au trecut la etapa interviurilor, pentru că fanii abia aşteptau să audă o parte din secretele peliculei. Cum prima parte a filmului a fost una dintre cele mai originale și amuzante producţii construite în jurul apocalipsei generate de zombi, aşteptările sunt şi de această dată mari. Mai ales că avem de-a face cu nume celebre de la Hollywood.

Jesse Eisenberg, actor: "Am jucat în atâtea filme, Woody a jucat în şi mai multe filme decât mine și amândoi, din diferite motive, iubim această peliculă mai mult decât orice. Nu știu exact ce, bănuiala mea este că vorbim de o poveste drăguţă de familie, întruchipată într-un film bun de acțiune."

 

Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de când a fost lansat primul Zombieland, partea a doua a producţiei va continua aventurile eroilor de unde au rămas în momentul respectiv. Practic, în universul fantastic al peliculei a trecut tot un deceniu.

Emma Stone, actriţă: "Bineînţeles că zece ani din viața oricărei persoane este o perioadă enormă. S-au întâmplat atâtea lucruri în viața noastră, dar a fost ceva special să păstrăm aceeaşi legătură. Am filmat primul Zombieland în Atlanta, iar acum ne-am întors din nou în Atlanta, așa că suntem exact în același loc în care am fost data trecută."

Rhett Reese, scenarist: "A trecut ceva timp, dar a trebuit să găsim un numitor comun. Ba a fost programul Emmei Stone, ba programul lui Woody Harrelson, al lui Jesse, Ruben a fost şi el greu de planificat. Să combini toate aceste piese este un fel de puzzle. Când ceva lipsește, nu funcționează. Ai nevoie de fiecare piesă."

"Zombieland: Rundă Dublă" va fi proiectat în România în avanpremieră naţională la Braşov, la Dracula Film Festival, urmând să fie lansat oficial în cinematografe pe 25 octombrie.

Panică la filmul Joker. Ce a pățit un tânăr care a început să aplaude în timpul crimelor
Actriţa Olimpia Melinte, pe covorul roşu al premierei „Sordo” de la Madrid. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO