Lungmetrajul care va deschide Dracula Film Festival de la Brașov

12-10-2019 09:04

Este sezonul premierelor cinematografice. După ce săptămâna aceasta Angelina Jolie şi-a lansat noul film, vineri, le-a venit rândul actorilor din "Zombieland", unde Woody Harrelson şi Emma Stone joacă rolurile principale.

 

Lungmetrajul va deschide miercuri cea de-a şaptea ediţie a Dracula Film Festival, de la Braşov, dedicat producţiilor horror şi fantasy.

După ce s-au salutat şi au pozat în faţa fotoreporterilor, actorii au trecut la etapa interviurilor, pentru că fanii abia aşteptau să audă o parte din secretele peliculei. Cum prima parte a filmului a fost una dintre cele mai originale și amuzante producţii construite în jurul apocalipsei generate de zombi, aşteptările sunt şi de această dată mari. Mai ales că avem de-a face cu nume celebre de la Hollywood.

Jesse Eisenberg, actor: "Am jucat în atâtea filme, Woody a jucat în şi mai multe filme decât mine și amândoi, din diferite motive, iubim această peliculă mai mult decât orice. Nu știu exact ce, bănuiala mea este că vorbim de o poveste drăguţă de familie, întruchipată într-un film bun de acțiune."

 

Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de când a fost lansat primul Zombieland, partea a doua a producţiei va continua aventurile eroilor de unde au rămas în momentul respectiv. Practic, în universul fantastic al peliculei a trecut tot un deceniu.

Emma Stone, actriţă: "Bineînţeles că zece ani din viața oricărei persoane este o perioadă enormă. S-au întâmplat atâtea lucruri în viața noastră, dar a fost ceva special să păstrăm aceeaşi legătură. Am filmat primul Zombieland în Atlanta, iar acum ne-am întors din nou în Atlanta, așa că suntem exact în același loc în care am fost data trecută."

Rhett Reese, scenarist: "A trecut ceva timp, dar a trebuit să găsim un numitor comun. Ba a fost programul Emmei Stone, ba programul lui Woody Harrelson, al lui Jesse, Ruben a fost şi el greu de planificat. Să combini toate aceste piese este un fel de puzzle. Când ceva lipsește, nu funcționează. Ai nevoie de fiecare piesă."

"Zombieland: Rundă Dublă" va fi proiectat în România în avanpremieră naţională la Braşov, la Dracula Film Festival, urmând să fie lansat oficial în cinematografe pe 25 octombrie.


VIDEO PROTVPLUS.RO