Lara Fabian ar putea fi dată în judecată. Cum își pot recupera fanii banii pe bilete


Ultimul update: Marti 04 Februarie 2020 11:27
Data publicarii: Marti 04 Februarie 2020 11:15
Categorie: Stiri Mondene
concert anulat lara fabian

Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia să îl susţină luni seară la Bucureşti, International Creative Talent Agency, au anunţat că o vor da în judecată pe cântăreaţă

Motivul deciziei este anularea „unilateral, pentru a doua oară consecutiv” show-ul şi pentru acuzaţia „falsă” adusă, transmite News.ro.

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook, cu două ore înainte de show, că spectacolul „este anulat".

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face", a scris Lara Fabian. „Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua", a mai precizat artista.

Marţi, organizatorii au transmis un comunicat în care susţin: „În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul”.

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”.

Biletele au fost vândute în proporţie foarte mare şi organizatorii spun că au pregătit spectacolul „până la ultimul detaliu”.

„Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine”, mai spun organizatorii. Cântăreaţa a ajuns în dimineaţa zilei de luni la Sala Palatului, fapt demonstrat de imaginile trimise de organizatori. „La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”.

În comunicat se mai arată: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă”.

Lara Fabian a anulat de asemenea şi spectacolul pe care ar fi trebuit sa îl susţină în Atena pe 1 februarie.

„În noiembrie 2019, cele două concerte din Bucureşti au fost anulate de artistă, motiv care este încă subiect de neînţelegere între cele două părţi. Problemele de sănătate invocate sunt discutable, iar promoterul, care este şi booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anulării unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversaţia a fost purtată într-o manieră corectă şi calma cu persoanele implicate, nu am simţit nevoia să comunicăm public pe acest subiect”.

În concluzie, spun organizatorii, „vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”.

Cum își pot recupera fanii banii pe biletele de la concertul anulat al Larei Fabian
 

În urma anulării concertului artistei, agenția de ticketing Eventim a făcut mai multe precizări.

„Ne întristează să anunțăm faptul că Lara Fabian a fost nevoită să anuleze și concertul din această seară de la Sala Palatului.

În continuare, vom depune toate eforturile pentru a recupera sumele de bani de la organizatori și pentru a asista clienții în recuperarea sumelor prin toate mijloacele legale disponibile.

Vestea despre anularea concertului am aflat-o și noi odată cu clienții noștri, atunci când artista a anunțat această decizie pe pagina ei de Facebook. Echipa noastră de acces și clearing era deja la Sala Palatului, pregătită să primească spectatorii, când am primit vestea.

Dorim să vă reamintim pe această cale că Eventim.ro nu este organizator de evenimente, iar pentru concertele Larei Fabian am fost implicați doar că agenție de ticketing. Mai multe detalii despre organizatorii evenimentelor pentru care vindem bilete veți putea găsi întotdeauna pe biletul dumneavoastră.

Vom reveni cu un comunicat de presă oficial de îndată ce reușim să aflăm cu exactitate detaliile situației create.

Regretăm sincer această situație și va mulțumim pentru înțelegere”, se arată pe site-ul lor oficial.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO