La Vanguardia, articol despre Inna, stabilită de 6 ani în Barcelona. Ce scriu despre româncă

27-02-2019 22:15


inna

Publicația spaniolă La Vanguardia a publicat miercuri un articol despre Inna, pe care o numește „diva româncă a dansului”.

”Elena Alexandra Aposteleanu, născută în 1986 la Mangalia, este concentrată pe unul dintre proiectele personale care au însemnat o provocare majoră pentru ea. Cunoscuta cântăreață a decis să se reinventeze pe noul album, primul din carieră care va fi în totalitate în limba catalană, pe care o definește drept „limba iubirii””, scriu jurnaliștii spanioli.

 

I love this one ???? by @edward_aninaru

A post shared by INNA (@inna) on

Inna s-a îndrăgostit de Barcelona și locuiește de 6 ani de zile acolo. Ea a mărturisit pentru La Vanguardia că noul ei album, YO, va fi lansat în luna mai, iar în prezent ia lecții pentru a învăța catalana mai bine.

 

????

A post shared by INNA (@inna) on

De asemenea, jurnaliștii spanioli povestesc cum Inna a ajuns de la secretară la o artistă cunoscută internațional, după ce a fost descoperită de Lucian Ștefan, care a devenit managerul ei. Cu ajutorul mai multor producători a ajuns să aibă hituri ascultate în toată lumea și să aibă colaborări cu artiști precum Flo-Rida, Pitbull sau J Balvin.

 

now tell me who wants to follow the sun with me? ???? #Sydney

A post shared by INNA (@inna) on

Sursa: La Vanguardia

Tags: inna, barcelona, album,

VIDEO PROTVPLUS.RO