La un an dupa Oscar a castigat si Zmeura de Aur. Care a fost cel mai prost film din 2015

×
Codul embed a fost copiat

Ca in fiecare an, cu o zi inaintea premiilor Oscar, s-au decernat cele mai nedorite trofee de la Hollywood.

Castigator detasat la ''Zmeura de Aur” a fost filmul "50 de umbre ale lui Grey", cu "victorii" la 5 categorii. Chiar daca nu i-a impresionat pe critici, pelicula are un succes urias la box office, unde a obtinut incasari de 570 de milioane de dolari. Pe lista rusinii se afla si cateva nume celebre, cum ar fi Eddie Redmayne, castigatorul Oscarului de anul trecut.

''50 de umbre ale lui Grey'', adaptarea romanului scriitoarei E.L. James, a fost desemnat filmul cu cel mai slab scenariu, iar protagonistii Jamie Dornan si Dakota Johnson au obtinut premiile Zmeura de Aur pentru cei mai slabi actori in roluri principale. Nici chimia dintre ei nu i-a convins pe critici, care i-au ales "cel mai slab cuplu de pe ecrane".

Acelasi film a castigat si la categoria "cel mai prost film al anului", la egalitate cu "Cei 4 fantastici".

Un nume ... neasteptat pe lista castigatorilor este Eddie Redmayne. Actorul, castigator al unui Oscar anul trecut si nominalizat inclusiv anul acesta, a castigat Zmeura de Aur pentru rolul neinspirat din "Ascensiunea lui Jupiter" .

Citește și
Zmeura de aur
Cameron Diaz si Kirk Cameron, "marii castigatori" la Zmeura de Aur. Rolurile care le-au adus nedoritul premiu
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

La categoria feminina s-a remarcat Kaley Cuoco, actrita din serialul de comedie Teoria Big Bang. Tanara a facut un rol extrem de slab in "Alvin si veveritele: marea aventura".

In schimb, Sylvester Stallone a fost remarcat pentru ca a reusit sa isi spele "pacatele cinematografice". Din fost castigator al Zmeurei de aur , s-a transformat in favorit al sezonului premiilor, datorita rolului excelent din "Creed".
 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Zmeura de Aur 2016.
Zmeura de Aur 2016. "Fifty Shades of Grey" conduce lista nominalizarilor. Un actor premiat cu Oscar este pe "lista rusinii"

Cu o zi inaintea anuntarii nominalizarilor la Oscar, aflam care au fost cele mai slabe filme ale anului si cele mai proaste roluri.

Cameron Diaz si Kirk Cameron,
Cameron Diaz si Kirk Cameron, "marii castigatori" la Zmeura de Aur. Rolurile care le-au adus nedoritul premiu

Prin traditie, in ajunul Oscarurilor se decerneaza Zmeura de aur drept "rasplata" pentru cel mai slab film si cele mai indoielnice prestatii actoricesti.

Ultimul film din seria
Ultimul film din seria "Twilight" a primit 11 nominalizari la Zmeura de Aur 2013

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul film din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, miercuri, 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, trofeul care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.