KYGO „îngheață” timpul în loc la UNTOLD cu noul single “Freeze”

Ultima actualizare: 06-05-2022 14:40
kygo
StirilePROTV

“E probabil piesa mea favorită dintre toate cele lansate până în acest moment.” Acestea sunt cuvintele folosite de norvegianul Kygo pentru anunțul făcut la începutul acestei săptămâni.

- Motivul?
- Noua sa piesă intitulată “Freeze”, a fost prezentată oficial pe data de 6 mai.

Noul single lansat de headliner-ul celei de-a șaptea ediții a festivalului UNTOLD sună diferit de tot ceea ce a lansat Kygo, nefiind o producție de orientare tropical house.

8 minute de sond chill, un pian (instrumentul preferat) combinat cu elemente din genul progressive- “Freeze” e o noutate pentru fanii producătorului norvegian.

Este Kygo un artist versatil dispus să experimenteze genuri noi?

Da, este! La finalul lunii martie Kygo lansa o colaborare cu Joe Jonas și grupul funk-pop DNCE, pentru o piesă upbeat intitulată „Dancing Feet”. Un single cu influențe disco, care sună ca cea mai tare petrecere pe care ai trăit-o vreodată.

Sunt artiști pentru care a trebuit inventat un nou stil în muzică, pentru că producțiile lor nu se încadrau în nici unul din genurile deja existente. Kygo e un astfel de artist!

Norvegianul este unul dintre producătorii care a reușit să colaboreze cu cei mai mari nume din industria muzicală, fiind și headliner la marile festivaluri.

Vom dansa pe muzica lui Kygo în această vara în mainstage-ul festivalului UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, eveniment care va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2022

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO