Pretentiile lui Jackie Chan pentru 9 ore in Romania: 6 garzi de corp si acelasi apartament in care a stat Madonna

Ultima actualizare: 04-08-2014 07:12

Jackie Chan va fi pazit de 6 garzi de corp pe parcursul vizitei in Romania. Cunoscut pentru rolurile sale de actiune si comedie din ''Ora de Varf'', ''Cavalerii din Shanghai'' si ''Bubuiala in Bronx'', actorul va ajunge in Bucuresti pe 11 septembrie.

Nu doarme la noi, dar abia asteapta sa isi intalneasca fanii la ''Festivalul Filmului Chinezesc". Pe parcursul celor noua ore pe care le va petrece la noi in tara, actorul va fi escortat in permanenta de sase garzi de corp si de un echipaj medical. Cu siguranta isi poate purta si singur de grija, doar este expert in arte martiale si isi face singur cascadorile din filme. Bodyguarzii sunt mai mult pentru situatii ca cea din 2009 din India. Atunci Jackie Chan a fost pur si simplu asaltat de fani si a fost nevoie sa fie scos de soldati din multumie.

Pe toata durata vizitei Jackie Chan va avea la dispozitie si un apartament de peste 100 de metri patrati intr-un hotel de cinci stele in centrul Bucurestiului, cu sauna si jacuzzi. Este acelasi apartament in care a stat si Madonna cand a venit pentru concertul din 2009.

Jackie Chan ajunge in Romania, joi, 11 septembrie, la bordul avionului sau privat, un Legacy 650 de 30 de milioane de dolari, botezat Jackie Chan Jet.

Actorul se va duce apoi la un mall in nordul Capitalei, unde este organizat festivalul de film. Pelicula sa, "Zodiacul Chinezesc", in care un barbat cauta prin lume 12 capete de bronz, simboluri ale horoscopului chinezesc, este a 100-a din cariera si ultima.

"Staff-ul lui a acceptat sa poarte o ie cu specific romanesc la prezentarea evenimentului, lucru care va atinge emotional publicul romanesc", a spus Ecaterina Vanea, director general Casa Romano-Chineza.

Deja fanii sai din Romania sunt nerabdatori sa il cunoasca. Claudiu Popa are 38 de ani si a infiintat un fan club Jackie Chan pe Facebook. Cunoaste deja toate miscarile idolului.

Jackie Chan, pe numele sau adevarat Chan Kong-Sang, s-a nascut in 1954, in Honk Kong. El a devenit foarte cunoscut in intreaga lume pentru rolurile in care imbina artele martiale si comedia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO