Înregistrare şocantă, găsită în locuinţa lui R Kelly. Ce le făcea sclavelor sexuale

Ultima actualizare: 11-03-2019 11:16
R Kelly la proces
Pro TV

O nouă înregistrare video ce pare să îl prezinte pe cântăreţul R. Kelly în timp ce abuzează tinere minore a fost descoperită în Statele Unite

Anunţul a fost făcut de avocata Gloria Allred, specializată în acest tip de cazuri, într-o conferinţă de presă organizată la New York, informează AFP.

Noul clip potenţial compromiţător pentru artistul R&B, inculpat în februarie la Chicago cu 10 capete de acuzare pentru abuzuri sexuale comise asupra a patru femei, dintre care trei erau minore, a fost descoperit de un cuplu, Gary şi Sallie Dennis, prezenţi duminică alături de Gloria Allred.

Gary Dennis, care are două fiice, le-a dezvăluit jurnaliştilor că a descoperit acea înregistrare în timp ce făcea ordine în casetele sale video mai vechi. Una dintre ele avea o etichetă cu specific sportiv şi cu un titlu care lăsa să se înţeleagă că era vorba despre un concert al artistului R. Kelly.

A început să privească şi a descoperit "suprins şi şocat" că nu era vorba despre un concert, ci imagini cu R. Kelly "care abuza sexual minore afro-americane".

"Părea că dădea comenzi unor fete, iar ele păreau că făceau exact ceea ce el le cerea", a explicat Gary Dennis.

A dorit să arunce acea casetă, însă a fost convins să nu facă acest lucru de către soţia lui, care văzuse documentarul "Surviving R. Kelly", lansat în luna ianuarie.

Mai multe femei îl acuză în acel film pe cântăreţul de 52 de ani că a întreţinut raporturi sexuale cu adolescente cu vârste mai mici de 16 ani şi că şi-a creat un anturaj alcătuit din sclave sexuale.

Avocata Gloria Allred a adăugat că Gary Dennis nu s-a întâlnit niciodată şi nici nu a comunicat vreodată cu renumitul artist. Avocata nu a precizat însă modul în care Gary Dennis a intrat în posesia acelei casete video.

Înregistrarea video a fost transmisă anchetatorilor şi nu va fi făcută publică, a precizat avocata.

Aceasta este a treia casetă dezvăluită public în ultimele 15 zile, după difuzarea documentarului menţionat.

Primele două au fost evocate de Michael Avenatti, un alt avocat care le reprezintă în instanţă pe victimele lui R. Kelly.

Gloria Allred este de părere că "şi alte casete cu R. Kelly se află în circulaţie" şi i-a îndemnat pe toţi cetăţenii americani care deţin astfel de casete sau au acces la ele "să le predea autorităţilor".

După punerea lui oficială sub acuzare în luna februarie pentru abuzuri comise asupra minorilor, ce ar fi fost comise între 1998 şi 2010, R. Kelly, care dezminte acuzaţiile, a fost eliberat după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari.

El a fost reîncarcerat miercuri pentru neplata pensiei alimentare datorate fostei sale soţii, apoi eliberat sâmbătă, după ce i-a achitat acesteia suma de 161.000 de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!