Dumbo se întoarce pe marile ecrane. Tim Burton, Danny DeVito și Michael Keaton fac echipă

Ultima actualizare: 11-03-2019 11:31

Noul film regizat de Tim Burton, "Dumbo", o reinterpretare a clasicului desen animat al lui Walt Disney, promite să fie unul dintre cele mai de succes filme pentru copii ale anului.

Nici părinţii nu se vor plictisi, mai ales că în distribuţie apar nume sonore - Michael Keaton şi Danny DeVito. Cei doi actori au mai colaborat cu regizorul britanic în filmul "Batman Returns", din 1992.

Colin Farrell îl interpretează pe Holt Farrier, un veteran de război și fostă vedetă de circ, care se întoarce din război şi încearcă să îşi reia viaţa normală. Proprietarul circului îi invită pe Holt și pe copiii săi să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac tinta glumelor tuturor.

Cei trei descoperă talentul incredibil al elefănţelului Dumbo, care poate zbura tocmai datorită urechilor sale uriaşe. Elefănţelul până acum ironizat devine vedetă şi schimbă soarta circului, care are parte de un succes incredibil.

Regizorul Tim Burton şi actorul Michael Keaton fac echipă pentru a patra oară, după "Beetlejuice" şi două pelicule din seria Batman.

Michael Keaton: "Când primești un astfel de telefon, și cred că Danny și ceilalți îmi dau dreptate, dacă nu ești, de pildă, prizonier într-o închisoare din Turcia, spui: "Da, voi fi acolo." Așa că te prezinți și nu e niciodată o experiență dezamăgitoare."

Tim Burton: "Nu-l mai văzusem de 20 de ani și a doua zi lucram cu el. A fost ca și cum ne întâlnisem ieri, o senzație foarte ciudată, când nu te întâlnești cu cineva o groază de vreme și, când se întâmplă, ai senzația că v-ați văzut cu o zi înainte."

Pentru Danny DeVito, relaţia sa veche şi nenumăratele colaborări cu Burton au fost un plus pentru film.

Danny DeVito: "Toate aceste lucruri contribuie la încredere reciprocă şi poţi să mergi mai departe şi poate să contribui."

Vă puteţi convinge de acest lucru mergând să vedeţi Dumbo, care ajunge pe ecranele din România la sfârşitul acestei luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO