Încă o artistă din România mărturisește că a fost abuzată de partener. "Asta nu m-a oprit"

Ultima actualizare: 22-06-2020 21:15

Încă o artistă din România iese public şi spune că a fost abuzată de partener. Este vorba despre Roxen, cântăreaţă care ar fi trebuit să ne reprezinte anul acesta la Eurovision.

La doar 20 de ani, Roxen declară că a fost şantajată şi terorizată de iubitul ei. După o perioadă de chin, a intervenit poliţia şi în final a obţinut un ordin de protecţie de la judecători.

Roxana Giurgiu cunoscută de zeci de mii de fani drept "Roxen" a reuşit la doar 20 de ani să fie desemnată reprezentanta României la concursul Eurovision.

Cu o ascensiune rapidă în lumea muzicii, cântăreaţă dezvăluie acum că în viaţa de cuplu trăia în teroare psihică.

Roxen: "Am fost abuzată emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare."

Declaraţia artistei vine după ce acum două săptămâni vecinii au sunat la 112, pentru că din apartamentul ei se auzeau ţipete. După o perioadă lungă de tăcere, în acea seară a avut tăria să le spună politostilor prin ce trece.

Roxen: "În cazul meu, la mijloc erau mai mulţi factori, cariera mea şi o frică inexistentă pe care o crea el, dar în alte situaţii problema e mult mai gravă şi sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante şi fragile."

După ce cazul a ajuns la poliţie, oamenii legii au ajutat-o să strângă probe. În acest fel, artista a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva iubitului ei. Bărbatul nu mai are voie să se apropie la cel puţin 500 de metri de tânără, de locul său de muncă sau de locuinţă.

Chiar dacă îi este greu, artista le transmite femeilor să aibă curajul să se protejeze şi să lupte pentru a avea o viaţă normală. Nu este prima artistă care trece prin aşa ceva.

Acum şase ani, Alexandra Stan a fost bătută, aproape desfigurată, de iubitul ei de la acea vreme. Mai târziu, artista a dezvăluit că a fost nevoită să meargă la psiholog, pentru a-şi reveni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO