In plin razboi pentru averea tatalui, Paris Jackson a publicat doua poze controversate pe internet

Ultima actualizare: 06-11-2012 09:17
Paris Jackson

Are un tata celebru si nu va duce niciodata grija zilei de maine. Desi e in centru unui nou scandal privind averea tatalui, ea isi gaseste timp si de publicat poze pe retelele de socializare.

Este vorba despre Paris, fiica lui Michael Jackson, care recent a publicat doua poze ciudate pe conturile de socializare. Prin cele doua poze, Paris pare ca sustine casatoria intre persoanele de acelasi sex. In prima fotografie apar doua tinere intr-o ipostaza intima care tin in mana un fel de pancarta cu mesajul: 44 de state trebuie cucerite, facand referire la statele unde casatoriile intre persoane de acelasi sex nu sunt legalizate.

In cea de-a doua poza apare chiar Paris purtand o bratara care este simbolul celor declarati gay. Ramane de vazut ce a vrut sa transmita cu adevarat fiica lui Michael Jackson.

In aceasta perioada, este razboi in toata regula in familia Jackson. Cei opt frati ai cantaretului s-au impartit in mai multe tabere si se bat pe averea acestuia, de cel putin jumatate de miliard de dolari. Marti, executorii testamentului lui Michael au anuntat ca vor cere custodia copiilor, ca sa le apere interesele.
Conflictul a atins asemenea proportii incat cativa membri ai familiei au ajuns sa se ia la bataie.

Fratii lui Michael, Jermaine, Randy si Janet Jackson i-au asteptat zilele trecute pe copiii artistului, in fata casei. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, Janet incearca sa-i ia telefonul lui Paris, fiica de 14 ani a lui Michael. Potrivit presei insa, lucrurile au fost mult mai tensionate.

Mama artistului a pierdut custodia copiilor lui Michael Jackson, dupa ce a disparut o saptamana. De Paris, Prince si Blanket se va ocupa un var de-al lor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO