House of Cards, cel mai asteptat serial al anului, a revenit cu sezonul 3. Episoadele pot fi vazute pe Voyo.ro

28-02-2015 16:10


Cel mai tare serial al momentului, "House of Cards – Culisele puterii", a revenit cu cel de-al treilea sezon, in care Kevin Spacey se intoarce in rolul lui Frank Underwood.

Personajul jucat de Spacey are de infruntat noi provocari, iar una dintre ele pare a fi chiar... Vladimir Putin.

De luni, 2 martie, serialul este disponibil utilizatorilor Voyo.ro, care au posibilitatea sa acceseze si sa vizioneze toate cele 13 episoade ale sezonului trei.

Lansat in Statele Unite in februarie 2013 si considerat unul dintre cele mai bune productii despre viata politica, "House of Cards – Culisele puterii" a dispus de un buget de 100 de milioane de dolari si nume grele in distributie, precum Kevin Spacey, castigator a doua premii Oscar, sau Robin Wright, in rolul lui Claire Underwood, sotia devotata a lui Frank. 

Inca de la lansare, serialul a fost nominalizat si a castigat premii importante la Emmy, Globurile de Aur sau Screen Actors Guild Awards. Anul acesta, Kevin Spacey a fost laureat cu un Glob de Aur pentru rolul lui Frank Underwood si a luat premiul pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama si la SAG Awards.

LUNI, 2 martie, de la ora 10.00, sezonul trei al serialului House of Cards va fi disponibil in intregime pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO