HAHAHA Productions a aniversat 11 ani. Cum a fost înfiinţată casa de discuri a lui Smiley


Ultimul update: Vineri 24 Mai 2019 10:48
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2019 08:57
Categorie: Stiri Mondene

Smiley, alături de artiştii pe care îi ghidează, au sărbătorit joi seară 11 ani de la înfiinţarea casei sale de discuri. De la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiaţi, care au cântat şi au dansat fără oprire.

Artişti cunoscuţi s-au reunit joi seară şi au făcut spectacol pe scenă, la aniversarea HAHAHA Production. În urmă cu 11 ani, Smiley, alături de câţiva prieteni cu aceeaşi viziune, au pus pe picioare casa de discuri.

"Am făcut primul studio, efectiv cu mâinile noastre, primul studio fiind o uşă cu două scaune cu un calculator", povesteşte Smiley

Şerban Cazan, producător:"A început dintr-un noroc practic, o sumă mai mare de bani care a venit de nicăieri cumva. Normal, omul când are o surpriză de genul ăsta zice mamă o să-mi cumpăr o maşină, o casă. Nu, Smiley a zis eu o să-mi fac studio"

De atunci, casa de discuri a crescut de la an la an, şi au apărut artişti tineri şi talentaţi. La petrecerea aniversară au fost invitaţi şi prieteni apropiaţi.

Andreea Esca: "Mi-aş dori să existe cât mai multă vreme şi mi-aş dori ca sub aripa HAHAHA Production să se dezvolte cât mai mulţi artişti, pentru că ştiu că ei au capacitatea de a face acest lucru"

Pavel Bartoş: "Eu am un mesaj pentru el. Dacă este sănătos şi face totul din suflet atunci HAHAHA va fi mereu cum este acum, bine de o altă amploare"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Tabără de muzică organizată de Smiley cu 16 artişti și producători internaţionali
Noul trend printre vedete. Ce postează pe internet pentru a atrage cât mai mulți fani
Moment ireal cu un scoțian la Românii au talent. Smiley și Mihai Petre, fără cuvinte.VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO