Gala Premiilor Grammy 2017. Adele si Beyonce, marile rivale pentru cele mai importante trofee, inclusiv "Albumul Anului"

Ultima actualizare: 15-02-2017 07:18

La Los Angeles, duminica este seara premiilor Grammy, Oscarurile din industria muzicala de peste ocean.

Beyonce si Adele sunt rivale la patru categorii de prima marime, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo. Gala Grammy, ajunsa la cea de a 59-a editie, va fi prezentata in premiera de actorul englez James Corden.

Jem Asward, senior editor revista Billboard: Cum e Vaticanul pentru Biserica Catolica, asa sunt si aceste premii pentru industria muzicala si a entertainment-ului. Nu exista un premiu mai important pe care poti sa-l castigi.

Dintre artistii nominalizati, Beyonce a intrat in finala la cele mai multe categorii - noua, inclusiv cantecul anului; dar si albumul anului, unde este cea mai stransa competitie.


Cel mai recent album al cantaretei, "Lemonade", concureaza cu "25" al lui Adele, "Purpose" al lui Justin Biber, sau "Views" al lui Drake.

"Chiar dac multi vad doar o confruntare in doi, intre Adele si Beyonce, pot aparea surprize".

Reprezentatiile din timpul ceremoniei de acordare a acestor prestigioase premii pot fi adevarate rampe de lansare.

Sunt anumiti artisti care pot prinde o seara de exceptie. In felul acesta intra in atentia publicului si le sporesc vanzarile.

Sau colaborari fructuoase, si chiar turnee.

Dintre cei care nu mai au nevoie de consacrare, vor urca pe scena, Adele, Alicia Keys, Metallica si Lady Gaga. James Corden - cunoscut pentru emisiunea TV in care plimba vedetele cu masina si le provoaca la karaoke - va fi maestrul de ceremonii.

Cu James Corden vom fi mai aproape de Billy Cristal, la Oscaruri, sau cel putin la asta ne asteptam. Pentru ca el poate sa cante, sa danseze si este un masetru al comediei.

Corden a glumit un pic cu ziaristii in privinta rolului sau la gala Grammy.

James Corden: Am pregatit cate ceva, dar va fi, probabil, teribil si vom fi dati afara din America. Nu doar eu voi fi acoperit de rusine ci si familia mea si televiziunea care produce spectacolul. Va fi ceremonia de care s-a ales praful, asa va fi cunoscuta, de-a pururi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO