Fulgy, fiul Clejanilor, surprins la volan, deși are permisul de conducere suspendat

Ultima actualizare: 01-07-2021 11:08
fulgy
Cancan

Ful Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, Dan Manole Constantin Fulgerică (n.r. poreclit Fulgy), a fost surprins la volan, deși are permisul de conducere suspendat.

”Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material apărut în spațiul public, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, se arată un comunicat al Poliției.

Fulgy a fost prins drogat la volan în noaptea de 29 spre 30 mai. Atunci, agenţii l-au condus la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice.

Fulgy a fost suprins la volan fix în prima zi în care s-a bucurat de libertate, după ce a părăsit clinica de reabilitare, unde părinții lui îl internaseră.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, mai precizează polițiștii.

Deși analizele au arătat că ar fi consumat canabis, Fulgy afirmă că, de fapt, a inhalat de la alții în mod involuntar.

Tânărul afirmă că a consumat droguri în trecut, însă acum s-a ”plictisit de iarbă și cocaină”.

”M-am plictist de droguri, de iarbă și cocaină. Cam pe astea le frecventam. Iarba, că mă relaxa, iar cocaina pe afară, că toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, pline de consumatori. N-am nimic cu ei”, a spus Fulgy.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO