Franta s-ar putea retrage definitiv de la Eurovision: "E nedrept ce s-a intamplat. Muzica si politica merg mana in mana"

26-05-2015 09:09

Lisa Angell - Eurovision

EUROVISION 2015. Dupa rezultatele slabe obtinute in ultimii ani la Eurovision, Franta vrea sa se retraga definitiv din competitia pe care a castigat-o de cinci ori de-a lungul timpului, scrie ziare.com.

EUROVISION 2015. Franta a fost reprezentata anul acesta de Lisa Angell si s-a numarat printre putinele tari care nu au participat cu o melodie in limba engleza.

Piesa "N'oubliez pas", care face referire la Primul Razboi Mondial, s-a clasat pe locul 25 din 27 si a obtinut doar 4 puncte, fapt care a nemultumit-o profund pe interpreta. "Imi este rusine. Nu as vrea sa critic Eurovisionul, eu am venit aici sa particip cu sufletul, insa este nedrept ce s-a intamplat. Muzica si politica merg mana in mana, rezultatul nu poate fi controlat", a spus Lisa Angell.

Criticile cantaretei au fost sustinute si de directorul postului de televiziune responsabil cu organizarea selectiei nationale pentru Eurovision. Acesta a declarat ca singura optiune a Frantei este nu mai participe la competitie.

"Sa terminam pe locul 25, trebuie sa va marturisesc, nu reprezinta o recompensa pentru voce, melodie sau coregrafie. Vreau sa va spun ca eu cred ca Franta trebuie sa se opreasca din a participa la aceasta sarada", a spus Nathalie Andre, directorul France 2.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26