Franta s-ar putea retrage definitiv de la Eurovision: "E nedrept ce s-a intamplat. Muzica si politica merg mana in mana"

Ultima actualizare: 29-05-2015 06:55
Lisa Angell - Eurovision

EUROVISION 2015. Dupa rezultatele slabe obtinute in ultimii ani la Eurovision, Franta vrea sa se retraga definitiv din competitia pe care a castigat-o de cinci ori de-a lungul timpului, scrie ziare.com.

EUROVISION 2015. Franta a fost reprezentata anul acesta de Lisa Angell si s-a numarat printre putinele tari care nu au participat cu o melodie in limba engleza.

Piesa "N'oubliez pas", care face referire la Primul Razboi Mondial, s-a clasat pe locul 25 din 27 si a obtinut doar 4 puncte, fapt care a nemultumit-o profund pe interpreta. "Imi este rusine. Nu as vrea sa critic Eurovisionul, eu am venit aici sa particip cu sufletul, insa este nedrept ce s-a intamplat. Muzica si politica merg mana in mana, rezultatul nu poate fi controlat", a spus Lisa Angell.

Criticile cantaretei au fost sustinute si de directorul postului de televiziune responsabil cu organizarea selectiei nationale pentru Eurovision. Acesta a declarat ca singura optiune a Frantei este nu mai participe la competitie.

"Sa terminam pe locul 25, trebuie sa va marturisesc, nu reprezinta o recompensa pentru voce, melodie sau coregrafie. Vreau sa va spun ca eu cred ca Franta trebuie sa se opreasca din a participa la aceasta sarada", a spus Nathalie Andre, directorul France 2.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO