Final incendiar la Săptămâna Modei de la Paris. Noua colecție Louis Vuitton

02-10-2019 08:20


Spectacolul casei de modă Louis Vuitton a închis cu dichis Săptămâna Modei de la Paris.

Prezentarea incendiară i-a aparţinut casei de modă Louis Vuitton.

Manechinele au defilat pe un podiumul instalat în faţa muzeului Luvru. Designerul celebrului brand de lux propune pentru viitorul sezon cald o garderobă extrem de simplă, dar în acelaşi timp sofisticată, inspirată din stilul art nouveau.

Show-ul a avut loc într-un decor de excepţie: în curtea palatului Luvru, acolo unde a fost amenajată o scenă uriaşă, minimalistă, construită din lemn provenit din surse sustenabile.

Printre vedetele prezente cântăreţul Justin Timberlake, dar şi nume mari de la Hollywood, între care actriţele Jessica Biel, Chloe Grace Moreţ şi Jennifer Connelly.

Jennifer Connelly, actriţă: E minunat, e un mare privilegiu pentru mine să fiu aici, să văd spectacolul şi să fiu parte din el.”
Laura Harris, actriţă: „Sunt mereu aici, îmi place la nebunie. Nicolas e un geniu şi mă bucur întotdeauna atunci când pot reprezenta marca.”

Noua colecţie este inspirată de curentul Art Nouveau şi aduce din nou în prim-plan spiritul şi estetica Belle Epoque, pe care o transpune în vestimentaţie, potrivit directorului de creaţie Nicolas Ghesquiere.

Jennifer Connelly, actriţă: „Nicolas şi cu mine suntem prieteni de 16, 17 ani deja. E unul dintre cei mai dragi prieteni ai mei, sunt foarte fericită să văd cum a evoluat şi cum a crescut de când a devenit partenerul celor de la Vuitton.”

Rezultatul a fost o colecție în culori și modele îndrăznețe, cu veste din paiete combinate cu fuste scurte sau lungi din piele, rochii cu guler înalt şi cămăși cu manșete exagerate. Cât despre pantofi, nu au lipsit mocasinii cu pete colorate şi platformele purtate cu ciorapi înalţi până la genunchi.

Una dintre temele principale ale prezentării de modă a fost orhideea numită "cattleya", originară din America de Sud, care a apărut sub formă de imprimeuri, dar şi în broşe supradimensionate. Genţile, alte accesorii foarte cunoscute ale mărcii, au fost şi ele prezente, cu modele care se pot transforma în rucsac sau în portofel.
 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO