Fiicele lui Gabriel Cotabita au postat un mesaj pentru "fani, prieteni si persoanele dragi tatei". Ce spun despre medici

Ultima actualizare: 18-05-2015 07:06
Gabriel Cotabita

Aela, Milena si Eliza Cotabita, cele 3 fiice ale artistului, au postat pe Facebook un mesaj legat de starea de sanatate a acestuia

Mesajul acesta vine ca urmare a speculatiilor din ultimele zile si se adreseaza exclusiv fanilor, prietenilor si persoanelor dragi tatei care se ingrijoreaza.

Medicii care se ocupa in aceste momente delicate de tatal nostru impreuna cu noi toate reprezentam o echipa. O echipa care este alaturi de el trup si suflet si care se ocupa constant de ameliorarea starii in care se afla.

Va asiguram ca beneficiati de transparenta in comunicarea evolutiei starii de sanatate a tatalui nostru. Insa va reamintim ca atunci cand va fi cazul de noi declaratii oficiale, ele vor fi facute de catre singurele persoane abilitate: reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Multumim celor care au inteles si respecta in continuare dorinta noastra de a gestiona situatia curenta cu discretie, rabdare si in mod special cu o viziune pozitiva asupra prezentului si viitorului omului si artistului Gabriel Cotabita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO