Festivalul "I am the rocker" de la Bucuresti. Concursuri de bere, tatuaje, air guitar si ... pogo!

concert

De la bungee jumping deasupra multimii, la concursuri de pogo, bere si air guitar. Iata motivele pentru care festivalul se numeste "I AM THE ROCKER".

I AM THE ROCKER, aflat la prima editie, va avea loc in weekendul 4-5 iulie 2015, iar organizatorii evenimentului au pregatit mai multe surprize:

Overcrowd bungee-jumping - Un rocker este curajos si adora provocarile. Asa ca, daca esti amator de senzatii tari, iti va placea la nebunie sa faci bungee jumping deasupra multimii. Stim ca vrei sa iti depasesti limitele si sa traiesti experiente de neuitat, iar bungee jumping-ul iti va marca viziunea asupra sporturilor extreme pentru totdeauna ,

Overcrowd zipline - Totodata, vei avea sansa de a-i vedea pe toti “de sus”, de a scruta cu privirea intrega armata de rockeri, “zburand” deasupra tuturor cu tiroliana.

Beer Championship - Rockerii iubesc muzica si berea aproape in aceeasi masura, asa ca I AM THE ROCKER ii va cinsti pe cei mai buni rockeri si...bautori de bere. Sistemul e simplu: cand te duci la bar sa iti iei o bere, vei primi un jeton special (diferit de cele care sunt puse in vanzare). Pe parcursul festivalului, strangi jetoanele si apoi le depui la punctele special amplasate in incinta festivalului. Daca vei "depune" cele mai multe jetoane vei fi “incoronat/a” campionul sau campioana berii. Premiul? O masina PLINA DE BERE care va veni direct la tine acasa.

Citește și
Padina Fest 2015
PADINA FEST 2015. Concerte la munte cu Suie Paparude, Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers si Firma
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Inscrierea se face in prealabil pe site, in limita a 1000 de persoane:

Concurs de pogo - Un festival de rock fara pogo este ca…gradina fara flori. Anul acesta, cei mai pasionati de pogo vor fi premiati pentru asta. Totul se va desfasura intr-o zona special amenajata, cu toate conditiile de siguranta avute in vedere si cu echipamente de protectie.

Poti participa in echipe de cate 6 si, pentru a sti sigur cati rockeri vor sa se intreaca, trebuie sa te inscrii pe site pana la data de 1 iulie, limita fiind de 100 echipe. Concursul se va desfasura sambata, 4 iulie, dupa ora 11:30.

Cum se vor desemna castigatorii? Fiecare membru va avea si un pahar plin de bautura, iar scopul este sa faca pogo timp de 1 minut fara sa verse prea mult lichid. Daca echipa ta va ramane cu cea mai mare cantitate de bautura intacta, atunci veti primi o masina plina ochi cu doze de bautura energizanta ca sa iti mentii cheful de actiune tot timpul.

Air Guitar Battle - Stii sa manuiesti aerul ca pe o chitara adevarata? Iti place sa te imaginezi pe scena in postura unui Slash sau Petrecci? Atunci concursul de air guitar este facut special pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site pana la data de 1 iulie si sa iti demonstrezi talentul timp de 2 minute pe o piesa aleasa de tine. Limita este de 30 de concurenti, asa ca grabeste-te sa te inscrii.

Daca reusesti sa convingi juriul format din Alex Revenco (journalist), Alex Pascu (Goodbye To Gravity) si Mihai Tivador (Dirty Shirt), atunci poti sa pleci acasa cu o CHITARA ADEVARATA.

Cel mai interesant tatuaj - Ai tatuaj? Atunci lauda-te cu el si vei fi rasplatit pentru asta. La intrare in zona de festival, un fotograf profesionist te va astepta la un stand special amenajat pentru a-ti imortaliza tatuajul. Pozele se vor printa imediat, vor primi un numar si vor fi expuse pe un panou. Rockerii vor putea vota fie prin intermediul computer-ului de la standul concursului, fie scanand QR code-ul inscris pe panou, care ii va trimite direct in pagina site-ului pe care vor fi incarcate, in timp real, fotografiile.

Prin votul oamenilor se vor alege 5 finalisti si 5 finaliste. Daca te afli printre ei, ai sansa de a urca pe scena inainte de Dream Theater, unde vei fi prezentat de MC-ul Cristi Hrubaru. Marele castigator si marea castigatoare vor fi decisi de catre marele public, care va fi provocat sa dea un verdict prin urale. Reactia publicului va fi masurata printr-un sonometru si astfel vom afla cine pleaca acasa cu un VOUCHER de 300 DE EURO de la Next Level Tattoo.

Best dressed rocker (male & female) - Iti place sa porti insemnele trupei tale preferate, iti plac hainele de piele, bratarile cu tinte, lanturile de pantaloni si tot felul de combinatii interesante? Atunci trebuie sa participi la concursul “Best Dressed Rocker” care se va desfasura dupa aceleasi principii ca “Cel mai interesant tatuaj”. Intri la festival, un fotograf iti face poze la panou care se printeaza pe loc, li se aloca un numar si se agata pe un alt panou. Rockerii te voteaza ori la fata locului de la un computer special amplasat acolo, ori scanand un QR code care ii va duce pe pagina concursului. Concursul este limitat la spatiul disponibil la panouri.

Daca esti in primii 5 baietii sau primele 5 fete, te prezinta Hrubaru pe scena inainte de Dream Theater. Publicul te aclama, noi masuram decibelii cu un sonometru si desemnam castigatorul si castigatoarea a cate unui VOUCHER DE 300 DE EURO de la magazinul Beauty of Pain.

Lounge area - Sa dai din cap pe muzica ta preferata, sa canti alaturi de trupele tale de suflet, sa te dai cu tiroliana, sa sari deasupra rockerilor sau sa participi la concursuri poate sa fie putin extenuant. Organizatorii evenimentului s-au gandit si la asta si au pregatit o zona de relaxare, unde te poti adaposti la umbra, sa stai intins, sa bei o bere rece sau sa citesti o carte.

Asa te mai incarci cu energie si esti gata sa iti reiei “postul” din fata scenei.

Targ de produse handmade & merch - Rockerii adora accesoriile de tot felul, facute cu multa iscusinta si migala de mainile unor oameni talentati. La I AM THE ROCKER o sa ai la dispozitie multi astfel de oameni care isi vor aduce creatiile asa ca vei avea de unde alege. Totodata nu vor lipsi tricourile si accesoriile oficiale ale trupelor, dar si cele ale festivalului si creatiile marca Beauty of Pain.

Food court - La festival, fanii nu vor duce lipsa de optiuni: mancare romaneasca, italiana, libaneza si nu numai. Vor fi si deserturi si alte bunatati de rontait. Iar pentru prima data in Romania, apa va fi complet gratuita.

La editia de anul viitor, toti castigatorii concursurilor vor avea o zona in BACKSTAGE special pentru starurile rock din ei, unde vor putea da “nas in nas” cu membrii trupelor de pe afis.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Chitaristul Jan Akkerman va concerta, pe 20 august, la Hard Rock Cafe din Bucuresti

 Olandezul Jan Akkerman, unul dintre cel mai bine cotati chitaristi din lume, cunoscut pentru piese precum "Streetwalker" si "Am I losing you", va concerta pe 20 august, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

PADINA FEST 2015. Concerte la munte cu Suie Paparude, Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers si Firma
PADINA FEST 2015. Concerte la munte cu Suie Paparude, Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers si Firma

Pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane, pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura, sfarsitul lunii iulie aduce o noua editie de Padina Fest.

Judas Priest revine la Bucuresti. Concert la Romexpo pe 1 iulie 2015
Judas Priest revine la Bucuresti. Concert la Romexpo pe 1 iulie 2015

Grupul britanic Judas Priest revine la Bucuresti pe 1 iulie in turneu de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Concertul are loc in parcarea Romexpo.

Slash se intoarce in Romania. Concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie
Slash se intoarce in Romania. Concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie

Chitaristul american Slash va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie, si va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Inca doua trupe confirmate la festivalul
Inca doua trupe confirmate la festivalul "I am the rocker": The New Thin Lizzy si Carcass

Doua formatii si-au anuntat prezenta, in premiera, in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.