Doi jurati de la o emisiune de talente, concediati din cauza comentariilor dure la adresa unui concurent: "Ma dezgusti!"

17-03-2015 12:48


Natalia Kills

Natalia Kills si sotul ei, Willy Moon, jurati ai unei emisiuni de talente din Noua Zeelanda, au fost concediati dupa comentariile extrem de dure la adresa unui concurent, scrie BBC.

Concurentul Joe Irvine a urcat pe scena, in timpul show-ului live, pentru a interpreta melodia "Cry me a river", insa prestatia lui a fost critcata atat de dur incat tanarul abia si-a retinut lacrimile.

"Din punct de vedere al unui artist care respecta integritatea si proprietatea intelectuala a altor artisti sunt de-a dreptul dezgustata fata de cat de mult l-ai copiat pe sotul meu. De la frizura pana la costum. Chiar nu ai pic de respect pentru originalitate? Esti de tot rasul, este siropos si dezgustator. Mie, personal, mi se pare atroce", i-a spus Natalia concurentului.

In ciuda huiduielilor primite din public, jurata nu s-a oprit aici.

"Mi-e rusine ca trebuie sa ma aflu aici in prezenta ta si ca trebuie sa-ti spun care este opinia mea. Trebuie sa o spun: este dezgustator si mi-e greata. N-ai pic de identitate", a continuat Natalia.

Concurentul a incercat sa accepte comentariile negative cu demnitate, dar s-a abtinut cu greu sa nu planga. Iar al doilea jurat i-a tinut isonul sotiei sale: "Mi s-a parut ieftin si absurd. A fost bizar si am senzatia ca o sa-ti lipesti pielea cuiva pe fata si o sa-i omori pe toti cei din public", i-a spus acesta.

Comentariile celor doi jurati au starnit un val de furie si indignare pe retelele sociale, iar postul de televiziune TV3 a reactionat. "Atat Kills, cat si Moon au facut comentarii de-a dreptul inacceptabile. Nu vom tolera asemenea tirade distructive din partea juratilor", a motivat concedierea celor doi directorul Mark Weldon.

In apararea lui Joe Irvine a sarit si cantaretul britanic Ed Sheeran, care si-a aratat sustinerea printr-un mesaj publicat pe Twitter: "Nu-ti face griji de ce spun altii. Bucura-te de ceea ce faci, despre asta e muzica, nu despre ce cred altii."

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO