Femeia cu cei mai mari sani din lume face bani pe internet

07-10-2008 00:00
Sursa: closeronline


annie femeia cu sanii cei mai mari din lume

Femeile urasc ca barbatii sa se uite la sanii lor, dar Annie Hawkins-Turner stie ca nu are cum sa evite acest lucru. Americanca are marimea 98ZZZ la sutien, fiind femeia cu cei mai mari sani din lume.

"Pentru mult timp am zis ca sunt blestemata cu sanii mei", a declarat Annie, "dar acum sunt multumita de ei pentru ca mi-au adus mai mult de jumatate de milion de lire".

Sanii lui Annie au incpeut sa creasca de la varsta de sase ani si au continuat pana au ajuns la fabuloasa marime.

A fost complexata, pentru ca se considera urata si din cauza aceasta a avut relatii in care barbatii se purtau urat cu ea.

Intr-un final, a gasit un barbat care sa o iubeasca, dar probleme nu s-au terminat, caci femeia nu a putut sa-si alapteze cei doi copii pentru ca nu vedea unde ii sunt sfarcurile.

Alan, sotul ei a sfatuit-o sa trimita poze la o revista pentru barbati si de atunci a inceput sa faca bani din imaginea ei: "Alan mi-a facut poze, iar unul din fanii mei a construit un site, Cand acesta a fost lansat, a avut peste 200.000 de accesari in prima saptamana".

Annie a inceput sa posteze cat mai multe poze, chiar si topless si a facut mai mult de 1.000.000 de dolari. Astfel, ea a putut sa il inmormanteze pe sotul ei, care a murit si sa isi asigure un trai decent.


Sursa: closeronline,

VIDEO PROTVPLUS.RO