EUROVISION 2014. Concurentele care reprezinta Rusia in competitie au fost huiduite pe scena. VIDEO

07-05-2014 12:12


Surorile Tolmachevy, reprezentantele Rusiei la Eurovison

EUROVISION 2014. Printre cele 10 state care s-au calificat  in finala Eurovision se numara si Rusia. Concurentele care reprezinta Rusia au fost primite cu ostilitate de public.

Seara a demarat cu ghinion pentru cele doua rusoaice Tolmachevy. Din cauza unor dificultati tehnice, rochiile lor au fost modificate in mod operativ pe ultima suta de metri. Marti, dupa repetitia generala, inainte de prima semifinala, a fost nevoie de o interventie ”tehnica”, pentru a modifica tinutele care creau probleme tinerelor interprete, scrie site-ul Unimedia, din Moldova.

VEZI AICI MAI MULTE STIRI DESPRE EUROVISION 2014.

Rochiile, create de renumitul designer rus Uliana Sergeenko, au fost dotate cu buzunare speciale, pentru plasarea sigurantei de la microfon.Totodata, designerul a decis sa excluda din tinutele fetelor cele doua palarii care le completau coafurile, deoarece, in opinia stilistilor de la Copenhaga, fetele arata si asa prea mature, pentru varsta lor, de 17 ani.

Conform mass-media rusesti, parametrii vocali ai Anastasiei si Mariei Tolmachevy ar fi trebuit sa faca furori pe scena de la Copenhaga. Cele doua gemene de 17 ani, insa, au fost huiduite de publicul din sala. Presa ucraineana noteaza ca gestul de la Eurovision este o urmare a "actiunilor agresive ale Federatiei Ruse in Ucraina", noteaza unimedia.md.
 

Sursa foto: Mediafax Foto

 

Sursa: unimedia.md

VIDEO PROTVPLUS.RO