MASTERCHEF. Ramon, unul dintre cei mai simpatici concurenti, a parasit competitia. Si-a dorit sa fie eliminat

07-05-2014 07:40


Unul dintre cei mai simpatici concurenti de la Masterchef a parasit competitia pentru ca asta si-a dorit. In mod intentionat, Ramon a gresit prepararea unui banal ou, astfel incat sefii sa-l dea afara.

Acelasi viclesug l-a incercat si Gabriela, care a ajuns la baraj cu colegul sau, si, in disperarea de a pleca acasa, a ars mancarea.

In timp ce ei au facut greseli, altii se lupta crancen sa dovedeasca faptul ca sunt demni de titlul Masterchef.

Nimeni n-ar fi crezut ca Ramon nu stie sa prajeasca un ou. A ajuns sa faca asta in urma testului sub presiune, care l-a adus fata in fata cu Gabriela.

Greselile insa au fost comise in mod intentionat! Gabriela a stropit oul cu ulei peste galbenus si a reusit, astfel, sa-l arda. Nici Ramon insa nu s-a lasat mai prejos.

Amandoi au recunoscut ca vor sa plece acasa. Pe de-o parte Ramon se simtea depasit de situatie, pe de alta parte Gabriela a fost la un pas de lesin pe platoul de filmare.

"Mie nu-mi vine sa cred, pentru ca special l-am ars. Am facut chestia asta ca sa plec acasa. Sunt epuizata psihic, fizic.Tot!", a spus concurentul.

Vrea, nu vrea, el trebuie sa-si adune fortele, pentru ca a ramas in competitia Masterchef!.

Cand concurenta-i mare si pretentiile ridicate, nu-i deloc usor sa rezisti. Fostii finalisti Masterchef au gatit, din nou, iar concurentii de acum au avut de facut replica farfuriilor lor.

Extenuarea insa l-a doborat pe Gabriel si a reusit in premiera sa adoarma in picioare, in timpul probei.

Cu ce probe se vor mai confrunta concurentii si cat vor mai rezista presiunii, aflati in urmatoarea editie Masterchef, care va avea loc martea viitoare, de la 20:30, la PRO TV.

Tags: masterchef,

VIDEO PROTVPLUS.RO