EMMY 2017. Serialele ”The Handmaid's Tale” şi ”Big Little Lies”, marii câştigători ai galei

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 08:22
Categorie: Entertainment

”Saturday Night Live” (NBC) şi serialele ”The Handmaid's Tale” (Hulu) şi ”Big Little Lies” (HBO) au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale a premiilor Emmy.

Cu nouă trofee, ”Saturday Night Live” şi-a adjudecat rolul de mare câştigător, fiind urmat de serialele ”The Handmaid's Tale” (Hulu) şi ”Big Little Lies” (HBO), cu câte opt premii, scrie The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său Donald Trump interpretat în cadrul emisiunii NBC, ”Big Little Lies” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie, iar adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood - ”The Handmaid's Tale” - a fost desemnată ”cel mai bun serial - dramă”, în timp ce Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal.

Astfel, Hulu a devenit prima platformă de streaming care a câştigat marele premiu al galei Primetime Emmy.

HBO a fost premiat şi la categoria ”cel mai bun serial - comedie”, pentru ”Veep”, cu Julia Louis-Dreyfus, care a fost desemnată ”cea mai bună actriţă într-un serial - comedie”,

Comediantul Don Rickles a decedat la varsta de 90 de ani

Donald Glover a primit trofeul secţiunii ”cel mai bun actor într-un serial - comedie”, pentru ”Atlanta”, iar Kate McKinnon a fost ”cea mai bună actriţă în rol secundar - comedie” (”Saturday Night Live”).

Sterling K. Brown (”This Is Us”) a fost ”cel mai bun actor principal într-un serial - dramă”, în timp ce Ann Dowd (”The Handmaid's Tale”) a fost desemnată ”cea mai bună actriţă în rol secundar - dramă”, titlu pe care l-a primit şi John Lithgow, pentru ”The Crown”.

Reed Morano a fost premiată pentru regia episodului pilot ”Offred” din ”The Handmaid's Tale”, iar Bruce Miller, pentru scenariul aceluiaşi produs.

Cel mai bun film de televiziune a fost ”Black Mirror” (Netflix), Nicole Kidman a primit trofeul pentru ”cea mai bună actriţă într-o miniserie” (”Big Little Lies”), iar Riz Ahmed, pentru ”cel mai bun actor într-o miniserie” (”The Night Of”).

Laura Dern a fost şi ea premiată - s-a impus la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar într-o miniserie sau film de televiziune” (”Big Little Lies”).

Cea mai bună competiţie de televiziune a fost desemnată ”The Voice” (NBC).

Deşi nominalizat la 22 de categorii şi a fost unul dintre favoriţi, serialul ”Westworld” (HBO) nu a primit niciun trofeu.

În total, HBO a câştigat 29 de premii, Netflix - 20, NBC - 15, Hulu - 10, FX Networks - 6, Fox - 5, Adult Swim - 4, CBS - 4, A&E - 3, VH1 - 3, Amazon - 2, BBC America - 2, ESPN - 2, National Geographic - 2.

Premiile Emmy 2017. Saturday Night Live si Westworld domina lista nominalizarilor. Actorii cu cele mai mari sanse la trofeu

Premiile Emmy 2017. Saturday Night Live si Westworld domina lista nominalizarilor. Actorii cu cele mai mari sanse la trofeu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, în tandrețuri cu iubitul cu 13 ani mai mic decât ea, la Saint Tropez

Starurile de la Hollywood, la convenția Comic-Con. Filmele promovate la San Diego

Apariție surpriză a celebrului Johnny Depp la Comic-Con

Prințul George a împlinit 5 ani. Fotografia publicată de familia regală britanică

Andra e impresionată de Maya Ciosa, care a câștigat Vocea României Junior: Sunt foarte mândră

Regizorul seriei "Guardians of the Galaxy" a fost concediat de Disney din cauza unor mesaje despre viol

Electric Castle 2018, JP Cooper,

Electric Castle 2018. Mesajul lui JP Cooper și reacția unui turist care a ajuns la festival în 15 ore

Şase filme cu povestea băieţilor salvaţi din peştera din Thailanda sunt în pregătire

În vizită la James Bond. În Austria

Equalizer 2. Actorul Denzel Washington joacă în prima sa continuare

Electric Castle 2018. Cum se distrează tinerii în a treia zi de festival

Un suflet de artist: Feli la Look Whoꞌs Driving