EMMY 2017. Serialele ”The Handmaid's Tale” şi ”Big Little Lies”, marii câştigători ai galei

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 08:22
Categorie: Entertainment

”Saturday Night Live” (NBC) şi serialele ”The Handmaid's Tale” (Hulu) şi ”Big Little Lies” (HBO) au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale a premiilor Emmy.

Cu nouă trofee, ”Saturday Night Live” şi-a adjudecat rolul de mare câştigător, fiind urmat de serialele ”The Handmaid's Tale” (Hulu) şi ”Big Little Lies” (HBO), cu câte opt premii, scrie The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său Donald Trump interpretat în cadrul emisiunii NBC, ”Big Little Lies” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie, iar adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood - ”The Handmaid's Tale” - a fost desemnată ”cel mai bun serial - dramă”, în timp ce Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal.

Astfel, Hulu a devenit prima platformă de streaming care a câştigat marele premiu al galei Primetime Emmy.

HBO a fost premiat şi la categoria ”cel mai bun serial - comedie”, pentru ”Veep”, cu Julia Louis-Dreyfus, care a fost desemnată ”cea mai bună actriţă într-un serial - comedie”,

Donald Glover a primit trofeul secţiunii ”cel mai bun actor într-un serial - comedie”, pentru ”Atlanta”, iar Kate McKinnon a fost ”cea mai bună actriţă în rol secundar - comedie” (”Saturday Night Live”).

Sterling K. Brown (”This Is Us”) a fost ”cel mai bun actor principal într-un serial - dramă”, în timp ce Ann Dowd (”The Handmaid's Tale”) a fost desemnată ”cea mai bună actriţă în rol secundar - dramă”, titlu pe care l-a primit şi John Lithgow, pentru ”The Crown”.

Reed Morano a fost premiată pentru regia episodului pilot ”Offred” din ”The Handmaid's Tale”, iar Bruce Miller, pentru scenariul aceluiaşi produs.

Cel mai bun film de televiziune a fost ”Black Mirror” (Netflix), Nicole Kidman a primit trofeul pentru ”cea mai bună actriţă într-o miniserie” (”Big Little Lies”), iar Riz Ahmed, pentru ”cel mai bun actor într-o miniserie” (”The Night Of”).

Laura Dern a fost şi ea premiată - s-a impus la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar într-o miniserie sau film de televiziune” (”Big Little Lies”).

Cea mai bună competiţie de televiziune a fost desemnată ”The Voice” (NBC).

Deşi nominalizat la 22 de categorii şi a fost unul dintre favoriţi, serialul ”Westworld” (HBO) nu a primit niciun trofeu.

În total, HBO a câştigat 29 de premii, Netflix - 20, NBC - 15, Hulu - 10, FX Networks - 6, Fox - 5, Adult Swim - 4, CBS - 4, A&E - 3, VH1 - 3, Amazon - 2, BBC America - 2, ESPN - 2, National Geographic - 2.

Premiile Emmy 2017. Saturday Night Live si Westworld domina lista nominalizarilor. Actorii cu cele mai mari sanse la trofeu
Premiile Emmy 2017. Saturday Night Live si Westworld domina lista nominalizarilor. Actorii cu cele mai mari sanse la trofeu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Karl Lagerfeld
Cea mai cunoscută trădare din lumea modei. Conflictul dintre Lagerfeld și Saint-Laurent
Elena Cârstea, despre Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019. „Cântă ca pantofii mei”
”Noi facem un spital”. Trupa RoadKillSoda oferă o chitară în schimbul unei donații
Half Is Free revine la București, la The Ark, pe 23 februarie
Scandalul Eurovision 2019 continuă. Petiția lansată de cei care au urmărit finala din România
Follow the Trend: Cele mai cool rochii de mireasă în 2019
mihai traistariu
Eurovision 2019. Comentariul lui Mihai Traistariu după finala Eurovision: "Un popor de oi"
Mesajul Laurei Bretan după ce Ester Peony a câștigat finala Eurovision 2019
Politica a luat locul modei la prezentarea colecției lui Vivienne Westwood, la Londra
Eurovision 2019. Acuzaţii după finala selecţiei naţionale Eurovision. Ce a scris Mirela Vaida
Eurovision 2019. Netta, câștigătoarea din 2018, a urcat pe scenă, la București. VIDEO
Actor celebru suspectat că și-a înscenat un atac rasist: "Asta e țara lui Trump"