Donald Trump, reactie asupra deciziei unui magazin de a-i refuza colectia fiicei sale, Ivanka: "A fost tratata pe nedrept"


Ultimul update: Duminica 12 Februarie 2017 07:16
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2017 19:35
Categorie: Stiri Mondene

Fiecare zi a presedintiei Trump naste cate o controversa. De aceasta data, Donald Trump a amestecat functia de lider, al lumii libere, cu problemele de afaceri ale familiei sale.

El a sarit in apararea fiicei sale, Ivanka, dupa ce magazinul ''Nordstrom'' a anuntat ca nu va mai comercializa colectia ei de moda. Este a 5-a companie care ia aceasta masura, pe motiv ca produsele respective au vanzari slabe.

Desi este presedinte si, teoretic, nu mai are nicio legatura cu afacerile familiei, Donald Trump nu se poate abtine de la comentarii si atacuri pe Twitter. "Tinta" este, de data aceasta, lantul de magazine Nordstrom care a anuntat ca nu va mai vinde produsele Ivankai Trump.

Trump se plange ca "Fiica mea, Ivanka, a fost tratata atat de nedrept de Nordstrom. Este o persoana grozava, care mereu ma convinge sa fac ceea ce trebuie. Ingrozitor."

Lantul de magazine i-a dat replica- produsele Ivankai nu au avut vanzari grozave, asa ca motivul este pur comercial.

Potrivit reprezentantilor magazinului, vanzarile au scazut extrem de mult cand era in toi campania electorala. Atunci, multe alegatoare au decis sa boicoteze produsele Ivankai, revoltate de declaratiile jignitoare ale tatalui ei, la adresa femeilor.

Casa Alba crede insa altceva:

Sean Spicer: "E clar ca ii vizeaza marca. E numele ei acolo. Faptul ca cineva se razbuna pe politicile lui, tintind un membru al familiei lui este inacceptabil, iar presedintele are dreptul, ca orice tata, sa isi sutina fiica"

Ivanka nu a reactionat deocamdata, in aceasta controversa. Mai ales ca Nordstrom este al 5-lea retailer care ii scoate linia de haine si pantofi. Insa criticii presedintelui s-au grabit sa remarce ca Trump a incalcat regulile etice.

"Nu se poate sa isi promoveze afacerile familiei pe Twitter sau in alte medii..."
 

VIDEO PROTVPLUS.RO