Doamnele nu au acces. Relaxare si intinerire intr-un spa organic dedicat exclusiv barbatilor

Ultima actualizare: 24-10-2012 06:53

Vremea cand saloanele de frumusete erau numai pentru femei s-a cam dus. Totusi, pentru cei care inca pasesc timid in astfel de locuri, apar tot mai multe spa-uri destinate exclusiv barbatilor.

Gabriel are 28 de ani si este om de afaceri. Considera ca aspectul fizic e important pentru a avea succes pe plan profesional, asa ca face frecvent vizite la spa. De obicei, alege o masca abraziva de coacaze si soia, apoi una din suc de aloe vera, menta si miere. La final, i se aplica un gel calmant.

La randul lui, un alt client este rasfatat cu un masaj cu soia si zahar nerafinat, pentru indepartarea pielii moarte de pe corp, urmat de unul de hidratare, cu ulei de migdale, avocado si floarea soarelui. Ca si cei doi, alti 250 de barbati trec saptamanal pragul acestui centru. Unii vor doar sa se relaxeze, altii vin pentru tratamente cosmetice.

Gabriel a mers la mai multe spa-uri, dar a optat pentru acesta, deoarece sunt folosite numai ingrediente extrase din fructe si legume crescute organic.

Majoritatea produselor sunt importate din Ungaria, iar preturile nu-s deloc mici. Un tratament facial, de exemplu, costa cel putin 122 de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO