Divorturi mioritice cu cantec!

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu

Divortul cu scandal al printesei Brianna Caradja de avocatul american Perry Vito Zizi, dupa doar trei ani de casnicie, nu este cu nimic diferit fata de alte episoade conjugale in care au fost implicate personalitatile autohtone.


Silviu Prigoana
Cel mai nabadaios cuplu al Romaniei este cu siguranta format din Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Cei doi au divortat de trei ori, ultima oara dintr-un motiv aparent banal, dar care le-a stat in calea fericirii: Adriana a continuat sa se prezinte drept Bahmuteanu si nu Prigoana, cum se cuvenea dupa a treia casatorie. Doamna n-a stat cu mainile in sani. S-a dus pe la televiziuni si a povestit cum omul de afaceri o alerga prin casa cu pliciul, cum a inselat-o cu Argentina si cum a dat-o afara din locuinta, doar in pijamale. Inprezent, cei doi sunt foarte fericiti, iar fiul lor Maximus Prigoana este dovada.

Sabin Ilie
Nicoleta Ilie, fosta sotie a fotbalistului, l-a acuzat in repetate randuri pe acesta ca si-a abandonat familia si a pierdut banii in cazinouri. Sportivul nu a stat cu mana in san si, desi divortul s-a pronuntat in 2004, de-abia acum si-a dat fosta consoarta in judecata pentru partaj, cerandu-i jumatate din bunurile dobandite de ei in timpul casatoriei. Suparata foc, Leta a declarat ca Sabin ca nu si-a ajutat financiar copiii pentru ca “nu are nici dupa ce bea apa” si ca are “o relatie cu o femeie cu care bea impreuna pana cad in genunchi”.

Marian Dragulescu
Gimnastul a tinut si el prima pagina a ziarelor de scandal, dupa ce a ajuns la capatul rabdarilor si si-a batut nevasta. Larisa a declarat ca este victima sotului ei de mai multa vreme, dar ca a rabdat de dragul copiiilor. Acesta a fost si motivul pentru care a divortat de el, dar a ramas sa locuiasca sub acelasi acoperis. Marian Dragulescu si-a recunoscut partea lui de vina, dar si-a motivat actiunea prin prisma caracterului sotiei, care cauta mereu motiv de scandal si care a incercat sa-l omoare cu un ciob.

Adrian Mutu
Adrian Mutu si fosta sa sotie, Alexandra Dinu, n-au inteles nici ei ce inseamna un divort curat. Totul a inceput cu un comunicat trimis de avocatul lui presei in care anunta oficial despartirea de fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor. Simtindu-se lezata, aceasta a raspuns cu aceeasi moneda, simtind ca se duce lupta pentru custodia fiului lor, Mario. Cei doi au inceput sa arunce cu mizerii unul in altul, dezbatand mereu aceeasi problema: cine pe cine a parasit si mai ales de ce. Motivul a parut a fi o presupusa aventura a Alexandrei cu schiorul Alberto Tomba, dar fosta doamna Mutu a negat totul. In schimb, l-a acuzat pe fotbalist de numeroase infidelitati, de altfel, semnalate si de presa.

Citește și
Familia Dragulescu
Iar la tribunal. Fostul gimnast Dragulescu nu are bani de pensie alimentara
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Claudiu Niculescu
Lidia Niculescu, fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, fost jucator la Dinamo, a intentionat de mai multe ori sa divorteze de fotbalist, din cauza deselor aventuri amoroase ale acestuia, dar sportivul nu a fost de accord cu separarea. Cel care l-a convins a fost Diana Munteanu, fosta VJ-ita la MTV. A urmat apoi scandalul legat de copii si de pensia alimentara. Faptul ca dinamovistul nu-si petrecea timpul cu Alexandru si Rebeca din cauza blondei si ca nu-si onora datoriile financiare, n-a multumit-o pe Lidia.

Luminita Anghel
Artista si fostul fotbalist Marcel Puscas s-au improscat si ei cu noroi la divort, mai ales din cauza fiului lor adoptat, pe care si l-au disputat incontinuu. Cantareata a declarat in repetate randuri ca fostul sot il influenteaza negativ pe micut si a cerut magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 ca in locul vizitelor bilunare, Marcel Puscas sa comunice cu fiul sau doar la telefon si prin scrisori si sa-l vada doar in fotografii! Fostul sot al artistei a acuzat-o pe Luminita de ipocrizie si a declarat ca se foloseste de copil pentru a se rafui cu el. Acesta a castigat procesul in care cantareata ii solicita majorarea pensiei alimentare.

Horia Moculescu

Divortul dintre compozitorul Horia Moculescu si fosta sa sotie, Mariana, a constituit o paine buna de mancat pentru tabloide. Cei doi au continuat sa locuiasca sub acelasi acoperis si dupa divort, chiar daca femeia si-a adus un alt barbat si s-au judecat timp de 3 ani pentru camera copilului lor in varsta de 17 ani. Fata, Mihaela Nidia Moculescu, si-a acuzat mama de violenta casnica si a declarat ca obisnuia sa-l altoiasca pe compozitor. Tot scandalul a culminat cu un proces in care Horia Moculescu si-a dat dat in judecata fosta sotie pentru energia electrica consumata de ea in apartamentul din Brezoianu in care locuiesc separat.

Ion Dichiseanu
Intre actor si fosta sa sotie, Simona, erau 36 de ani diferenta. Destul cat sa apara si scandalul, pentru ca tanara doamna si-a gasit un amant de varsta ei, un anume Joe Librescu. Dupa ce a aflat crunta veste din presa, Ion Dichiseanu si-a adus aminte ca mai are si alte probleme nerezolvate cu Simona, asa ca a decis sa divorteze. Desi procesul se dorea unul amiabil, cei doi s-au certat in sala de judecata, pentru nume. Se pare ca Simona a vrut sa pastreze numele dobandit in urma casatoriei, constienta de avantajele pe care i le-ar adduce. Cei doi au continuat sa locuiasca la aceeasi adresa si dupa despartire.

Magda Ciumac
Vedeta televiziunii de tip garsoniera se afla in proces de divort cu Tolea Ciumac, dar scandalul a inceput de ceva vreme. Cei doi isi disputa copilul si apartamentul, dar sportivul este hotarat s-o lase pe aceasta la fel cum a gasit-o: fara copil, fara casa si fara silicoane. Tolea a acuzat-o pe Magda ca i-a chinuit baiatul, ca l-a tinut intr-o casa mizera si ca il tara pe la televiziuni, pentru a-si face publicitate. Ca sa nu ramana de caruta, Magda a replicat: “Tolea mi-a furat televizorul!” Desi s-a laudat ca vrea sa se desparta, Magda nu s-a prezentat la niciun termen al procesului de divort.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Nicoleta, fosta HI-Q, divorteaza dupa cinci luni de maritis
Nicoleta, fosta HI-Q, divorteaza dupa cinci luni de maritis

Fosta solista de la HI-Q se casatorise in urma cu cinci luni cu  handbalistul Marius Novanc in Hawaii.

Iar la tribunal. Fostul gimnast Dragulescu nu are bani de pensie alimentara
Iar la tribunal. Fostul gimnast Dragulescu nu are bani de pensie alimentara

Razboiul din familia gimnastului Marian Dragulescu continua cu o noua batalie. A pornit-o sportivul, care si-a chemat in judecata fosta sotie ca sa obtina micsorarea pensiei alimentare pentru cei doi copii ai lor.

E oficial! Romanita si Adrian Iovan nu mai sunt sot si sotie
E oficial! Romanita si Adrian Iovan nu mai sunt sot si sotie

De acum, au oficial drumuri separate. Creatoarea de moda Romanita Iovan si pilotul Adrian Iovan au pus punct unei casnicii de peste cinci ani.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Cine sunt candidații desemnați, până acum, la primăriile de sectoare din București. AUR nu a anunțat pe nimeni la 3 sectoare
Cine sunt candidații desemnați, până acum, la primăriile de sectoare din București. AUR nu a anunțat pe nimeni la 3 sectoare

Partidele politice au închis negocierile pentru desemnarea candidaților la primăriile de sector din București. La fiecare dintre cele șase primării s-au înscris cel puțin câte trei candidați.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.