Marian Dragulescu si-a batut sotia


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 06:29
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

"Ma bate si vrea sa ma dea afara din casa!" Este declaratia socanta a celei care i-a fost sotie lui Marian Dragulescu, multiplu campion mondial si european la gimnastica.

Vizibil socata dupa ultima bataie incasata, Larisa Dragulescu a lasat rusinea la o parte si s-a hotarat sa povesteasca lumii despre drama prin care a trecut intr-un an si jumatate de casnicie cu Marian Dragulescu.

Femeia spune ca in ultimii doi ani viata ei alaturi de marele sportiv a fost un cosmar. Larisa Dragulescu marturiseste ca a fost lovita de Marian de nenumarate ori, motiv pentru care a si divortat de el.

Despartirea din acte nu s-a consumat, iar Larisa a ramas sa creasca cei doi copii pe care ii are cu Marian, in apartamentul sportivului.

Dragulescu da acum un pas inapoi si recunoaste ca a facut o mare greseala cind a ridicat mana asupra mamei copiilor lui.

Extrem de trist este ca in urma cu doi ani sotii Dragulescu pareau de nedespartit. Pe atunci, mireasa Larisa radia de fericire si visa la o casnicie ca un basm.

Marian Dragulescu a avut un an plin de ghinioane. Din cauza unor probleme medicale, a ratat aurul la Beijing. De altfel, luna trecuta a si anuntat ca se retrage din viata sportiva. In tot acest timp, viata personala ii era data peste cap. Cu nevasta nu se mai intelegea, iar fetita lor este hipoacuzica. Pentru operatie copila avea nevoie de 40.000 de euro. Impresionati de aceasta suferinta sute de oameni au facut donatii.

Sa nu atingi o fata nici cu o floare!
Susan Sarandon: Iubesc sa-mi bat fata!
Top 20: ratari spectaculoase la gimnastica!
VIDEO PROTVPLUS.RO