Dezvaluiri despre vedete precum Angelina Jolie sau Tom Cruise. Ce spun producatorii de la Hollywood despre ei pe la spate

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00

Angelina Jolie este "o sclifosita, cu talent minim", iar Tom Cruise un actor "dificil si cu pretentii". Sunt doar cateva fragmente stanjenitoare din corespondenta producatorilor si a sefilor de studiouri de la Hollywood, facute publice de hackeri.

Angelina Jolie este tinta unor critci virulente din partea producatorului Scott Rudin, in corespondenta cu sefa studiourilor Sony, Amy Pascal. Marul discordiei este dorinta actritei ca prietenul ei, David Fincher, sa regizeze Cleopatra, film pe care vedeta tine mortis sa-l faca anul viitor.

Asta in timp ce producatorul spera ca Fincher sa faca "Jobs", biografia fondatorului Apple.

"Nu am niciun interes sa supervizez un moft de 180 de milioane de dolari, despre care amandoi stim ca ne va distruge carierele. Nu-mi voi distruge cariera din cauza unei sclifosite cu talent minim. Nu am niciun chef sa-i fac pe plac unui copil rasfatat si o sa-i spun asta eu insumi, daca n-o faci tu", ar fi scris Rudin.

Despre Tom Cruise se spune ca este "dificil si are multe pretentii", iar filmele lui Adam Sandler sunt considerate "plictisitoare si previzibile". Michael Fassbender scapa relativ ieftin. Despre el se spune ca "te face sa te simti prost daca este un barbat cu "dotari" de dimensiuni normale".

"Sa ne gandim la toate relatiile care au fost, probabil, stricate. Trebuie ca oamenii astia sa isi ceara multe scuze, sa dea multe telefoane "dificile" in urmatoarele zile unor vedete de prim rang", sustine Brent Lang, redactor al revistei Variety.

In plus, hackerii au intrat in posesia informatiilor personale si datelor de contact ale vedetelor. S-a aflat, de pilda, sub ce nume false calatoresc si isi rezerva camerele la hotel. Tom Hanks este, de pilda, " Harry Lauder " sau Johnny Madrid". Daniel Craig foloseste pseudonimul "Olwen Williams", iar Jude Law "Mr. Perry". In schimb, Jessica Alba isi spune "Cash Money" , iar Natalie Portman "Lauren Brown".

Dosare intregi de informatii confidentiale, impreuna cu cateva filme inca nelansate, au fost furate de piratii informatici din arhivele Sony Pictures. Acestia au cerut companiei sa nu lanseze filmul The Interview, care-l parodiaza pe dictatorul nord-coreean Kim Jong Un.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO