Loredana si fetele din echipa ei au vizitat o casa de copii. Surpriza pregatita pentru semifinala Vocea Romaniei

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00
Loredana

Cu o zi inaintea semifinalei de la "Vocea Romaniei", emotiile sunt uriase pentru cei opt concurenti care vor sa ramana in competitie. Loredana si fetele din echipa ei, Maria si Ilinca, s-au pregatit intens pentru marea infruntare.

Au cantat au colindat si au impartit cadouri copiilor.

Loredana si cele doua semifinaliste, Ilinca si Maria au vizitat o casa de copii din Bucuresti. Le-au dus in dar ganduri bune, imbratisari si multe dulciuri si jucarii.

Dupa ce au colindat, fetele s-au intors la munca, la Atelierul de Voce si Muzica al Loredanei, pentru ca mai e putin pana la semifinala de la Vocea Romainei.

"Sunt cea mai fericita ca am doua fete care sunt in semifinala, Ilinca si Maria, cred ca imi traiesc visul. E prima oara cand ajung in semifinala cu 2 fete si cred ca, in sfarsit, am gasit doua voci care merita sa se lupte. Va fi o confruntare delicioasa. abia astept", spune Loredana.

Pentru Maria Hojda, preferata publicului, emotiile sunt din ce in ce mai mari. Daca va ajunge in finala, poate da peste sora ei si va fi o lupta intre ele doua pentru trofeu.

"Ar fi o premiera sa fie doua surori in finala la Vocea Romainei. Ar fi frumos. Ne-am bucura foarte mult bineinteles", spune Maria.

Daca pana acum a jucat rolul unei fetite simpatice, Ilinca incepe sa simta presiunea competitiei si promite ca se va schimba.

"Da, am fost in avantaj ca am fost fetita draguta, cu 'Chiriluta', dar acum se schimba faza si piesa s-a schimbat si stilul s-a schimat. Acum sunt serioasa", spune Ilinca.

Vineri seara, de la ora 20:30, Loredana, alaturi de Ilinca si Maria vor canta impreuna o piesa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO