Descoperire şocantă în bagajele rapperului mort pe aeroport. Ar explica decesul său subit


Ultimul update: Marti 10 Decembrie 2019 11:58
Data publicarii: Marti 10 Decembrie 2019 11:51
Categorie: Stiri Mondene
Rapperul Juice WRLD

Poliţia din Chicago a precizat că droguri şi arme au fost confiscate din bagajele rapperului Juice WRLD înainte de a muri.

Rapperul american Juice WRLD a fost cuprins de convulsii pe aeroportul din Chicago în momentul în care poliţia îi verifica bagajele în căutarea de arme şi droguri, a relatat luni presa locală, după decesul brusc al rapperului în vârsta de 21 de ani, relatează marţi AFP.

Potrivit Chicago Tribune, autorităţile îl aşteptau pe tânărul artist pe aeroportul Midway, la întoarcerea acestuia din California la bordul unui avion privat.

În momentul în care Jarad Higgins, numele său real, s-a prăbuşit la pământ, un agent FBI i-a administrat de urgenţă naloxonă, antidot utilizat în cazurile de supradozaj cu opioide.

Cotidianul local precizează, pe baza informaţiilor oferite de surse din cadrul poliţiei, că rapperul şi-a revenit pentru scurt timp, însă decesul său a fost pronunţat duminică în jurul orei 03:00 (09:00 GMT) într-un spital de la periferia oraşului Chicago.

Poliţia a găsit în bagajele sale şi în cele ale anturajului său aproximativ patruzeci de pachete de cannabis, şase sticle de sirop pentru tuse cu codeină, un opiaceu, precum şi mai multe arme şi muniţie.

Autopsia realizată luni de medicii legişti din comitatul Cook nu a permis stabilirea exactă a morţii sale, însă vor fi efectuate analize suplimentare, se menţionează într-un comunicat.

Ca şi alţi artişti ai generaţiei sale, Juice WRLD s-a făcut remarcat online înainte de a intra în atenţia marelui public, în special datorită hitului său "Lucid Dreams".

Această generaţie de "rapperi SoundCloud" - după numele platformei de streaming pe care au apărut - evocă adesea în versuri consumul de droguri şi de antidepresive, precum Xanax.

Unul dintre membrii săi, Lil Peep, a murit în 2017, la vârsta de 21 de ani, dintr-o supradoză de fentanil (un opiaceu puternic) şi Xanax.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33