Elon Musk, la plimbare prin Miami cu noul Cybertruck. Ce a făcut la ieșirea din parcare

09-12-2019 21:51

Elon Musk

Elon Musk a întors toate privirile după ce a ieșit la plimbare, prin Malibu, cu noua lui invenție - Cybertruck.

La trei săptămâni după lansarea cu probleme, fondatorul Tesla și-a scos iubita și câțiva prieteni la o tură cu noua sa mașină, sâmbătă seara, relatează FOX News.

Valeții au lăsat vehiculul parcat în fața unui restaurant, permițând trecătorilor curioși să facă fotografii și să filmeze.

Musk a ieșit din restaurant cu actorul Ed Norton pentru a arunca o privire la mașină, iar apoi a ieșit din parcare doborând un jalon, conform imaginilor surprinse de martori.

Cybertruck, camioneta electrică prezentată de Tesla la Salonul auto de la Los Angeles, arată ca un vehicul blindat cu un design futurist. Are o autonomie de 800 de kilometri iat preţul porneşte de la 39.000 de dolari. Primii clienţi ar urma să-şi primească maşinile în 2021, însă Tesla deja are o "tradiţie" în nerespectarea termenelor.

La lansare, geamurile prezentate ca fiind indestructibile, s-au spart după ce au fost lovite cu o bilă metalică într-o demonstrație care ar fi trebuit să arate cât sunt de rezistente. Totul, în fața șefului de la Tesla, Elon Musk, care a recunoscut că „mai e loc de îmbunătățiri”.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO