Denis Ștefan are Covid-19. ”Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză”

Ultima actualizare: 02-11-2020 15:42
Denis Stefan

Actorul Denis Ștefan, protagonistul ”Inimă de țigan”, una dintre cele mai de succes telenovele românești, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Cea care a făcut publică vestea a fost soția lui Denis, Cristina, cunoscută publicului de la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”.
”Bună tuturor! Voiam să aflați de la noi, Denis a fost testat pozitiv COVID 19.La primele simptome pe care le-a avut: ferba,frisoane și dureri musculare am mers amândoi să ne testăm. Testul meu a ieșit negativ, iar al lui - pozitiv. Ne-am izolat la domiciliu și urmăm sfaturile medicului de familie. Ne simțim bine și încercăm să rămânem optimiști!
Sănătate tuturor! Purtați mască și aveți grijă de voi!”, a fost mesajul acesteia pe contul ei de Facebook.

La rândul lui, Denis Ștefan a dat un mesaj pe Instagram, în care a atașat inclusiv buletinul de analize, în care era confirmat cu noul coronavirus.

 

”Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasă, izolați, îmi iau medicamentele, am avut febră, dar acum sunt bine.Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză. Să ne protejăm, fără panică, dar aveți grijă de voi”.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pe scurt , am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele , am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza???? Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi❤️

A post shared by Denis Stefan (@denis.stefan.oficial) on

Denis Ștefan, actorul devenit celebru datorită rolului jucat în telenovela ”Inimă de țigan”, s-a căsătorit în anul 2013 cu dansatoarea Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV, Cristina Zegan.

Foto: Facebook

 

Vezi și: Piesa în limba română care a ajuns în trending în Germania!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO